TFF 3. Lig'de mücadele eden İnegöl Kafkasspor, deplasmanda Güzide Gebzespor ile karşı karşıya geldi. Gol düellosuna sahne olan mücadelede Kafkasspor, üç kez gol bulmasına rağmen sahadan 4-3 mağlup ayrıldı. Ev sahibi ekip, 90. dakikada Mustafa Batuhan Altıntaş'ın golüyle galibiyete uzandı.
Gebze Alaettin Kurt Stadı'nda oynanan karşılaşmayı hakem Feridun Daldaş yönetti. Yağmurlu havada oynanan mücadelede iki takım da hücum futbolunu tercih ederken, futbolseverler yedi gollü bir karşılaşmaya tanıklık etti.
Kafkasspor İki Kez Öne Geçti
Karşılaşmaya hızlı başlayan Güzide Gebzespor, 5. dakikada Mustafa Batuhan Altıntaş'ın golüyle 1-0 öne geçti.
İnegöl Kafkasspor, bu gole kısa sürede yanıt verdi. 15. dakikada Kerem Paykoç'un golüyle skora dengeyi getiren konuk ekip, bir dakika sonra Adnan Gülen'in golüyle 2-1 öne geçti.
Ev sahibi ekip, 26. dakikada Mustafa Batuhan Altıntaş'ın penaltı golüyle yeniden eşitliği sağladı. 32. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Altıntaş, kendisinin üçüncü, takımının üçüncü golünü kaydederek Güzide Gebzespor'u 3-2 öne geçirdi.
İlk yarı ev sahibi ekibin üstünlüğüyle tamamlandı.
Ertuğrul Şenlikoğlu Eşitliği Sağladı
İkinci yarıda beraberlik için baskısını artıran İnegöl Kafkasspor, 69. dakikada aradığı golü buldu.
Batuhan Doğrukıran'ın asistinde Ertuğrul Şenlikoğlu topu ağlara göndererek skoru 3-3'e getirdi. Bu golle birlikte karşılaşmada heyecan yeniden yükseldi.
Kalan bölümde iki takım da galibiyet için ataklarını sürdürdü. Ancak maçın kaderini belirleyen gol, son dakikada geldi.
90. Dakikada Gelen Gol Kafkasspor'u Yıktı
Karşılaşmanın 90. dakikasında Mustafa Batuhan Altıntaş, kendisinin dördüncü golünü kaydederek Güzide Gebzespor'u 4-3 öne geçirdi.
Kalan sürede başka gol olmayınca mücadele ev sahibi ekibin galibiyetiyle sona erdi.
İnegöl Kafkasspor, deplasmanda üç gol atmasına rağmen puan alamazken, Güzide Gebzespor son dakikada bulduğu golle sahadan üç puanla ayrıldı.
Güzide Gebzespor - İnegöl Kafkasspor Maçının Özeti
-
5. dakika: Mustafa Batuhan Altıntaş, Güzide Gebzespor'u 1-0 öne geçirdi.
-
15. dakika: Kerem Paykoç skoru 1-1 yaptı.
-
16. dakika: Adnan Gülen, Kafkasspor'u 2-1 öne geçirdi.
-
26. dakika: Mustafa Batuhan Altıntaş penaltıdan skoru 2-2'ye getirdi.
-
32. dakika: Mustafa Batuhan Altıntaş, Güzide Gebzespor'u 3-2 öne geçirdi.
-
69. dakika: Ertuğrul Şenlikoğlu skoru 3-3 yaptı.
-
90. dakika: Mustafa Batuhan Altıntaş, Güzide Gebzespor'a 4-3'lük galibiyeti getirdi.
Maç sonucu: Güzide Gebzespor 4-3 İnegöl Kafkasspor





