YAVUZ UĞURDAĞ DEVAM EDİYOR

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği'nin (İMOS) 5. Genel Kurul Toplantısı dernek konferans salonunda gerçekleştirildi.

Kongrede, divan başkanlığını MOSFED Başkanı Ahmet Güleç, divan üyeliklerini ise Mustafa Balcı ve Bilal Peker yaptı.

Faaliyet, gelir ve gider tablosunun okunarak oy birliği ile kabul edilmesinin ardından söz alan Başkan Yavuz Uğurdağ, Görev yaptığı 2 yılda birçok projeyi hayata geçirmeye çalıştıklarını söyledi.

Muhabir, Canlı Yayında Ceset Buldu! Müge Anlı'nın Programında Kan Donduran Anlar! Muhabir, Canlı Yayında Ceset Buldu! Müge Anlı'nın Programında Kan Donduran Anlar!

EN ÖNEMLİ SİVİL TOPLUM KURULUŞU

Uğurdağ,

"Devam eden projelerimiz var. İnşallah bundan sonraki yeni yönetimde bununla alakalı projeleri devam ettireceğiz. İlk günden bu yana İnegöl'ümüze, şehrimize, ülkemize katkı sağlayacak projeler üretmeye çalıştık.

Yönetim kurulumuz çok ciddi bir destekle ve çalışma azmi ile uzun süre çalışma yapma gayreti içinde olarak hizmet ettiler."

"Bundan sonrada inşallah böyle olmaya devam edecek. Burada şahsi, menfaat çıkar ilişkisi zaten yok, aksine bazı şeyleri yönetimin taşıması gerekiyor. Hizmet için geldik, hizmet için vardık. Bize de bu imkanı sağladınız. İnşallah yeni yönetimle bunu devam edeceğiz." dedi.

İMOS'un İnegöl'ün en önemli sivil toplum kuruluşu olduğunu belirten Uğurdağ,

"I'm Design, İnegöl Dünya İle Buluşuyor ve İnegöl Mobilyası Yıldızları projelerimizi 2 yıldır gerçekleştirdik ve bundan sonra da nasipse yapmaya devam edeceğiz. Eğitim faaliyetlerimiz artarak devam edecek."

İNEGÖL MOBİLYASI GARANTİ MARKASI

"Bizden önceki dönemlerde temelleri atılan bu projenin hukuksal alt yapısını tamamladık. Yeni dönemde inşallah bu projenin uygulama esaslarını oluşturup uygulamaya başlayacağız. Bu proje ile İnegöl Mobilyası markasının itibarının arttırılması ve müşteri nezdinde yaşanan tüm sıkıntıların kurumsal bir alt yapı ile çözülmesini hedefliyoruz.

Bu proje mobilyanın üretiminden sevkiyatına, satışından sergilenmesine pek çok konuda çalışılacak bir proje."

YURT DIŞI TEMSİLCİLİKLER

"Bu dönemin diğer önemli projelerinden biri de derneğimizin yurt dışı temsilciliklerinin açılması olacak. Hem mevcut pazarlarda hem hedef pazarlarda bize doğru bilginin aktarılması ve o ülkelerde çözülmesi gereken işlerin takibi açısından bu proje bu dönem en önemsediğimiz projelerden biri.

2018 sonunda Suudi Arabistan, Pakistan, Dubai, Rusya, Güney Kore, Amerika, Almanya, Fas, Güney Afrika ve Hindistan'da temsilciliklerimizin açmayı ve mobilyacımıza hizmet etmesini sağlamayı amaçlıyoruz."

MODEF YENİ FUAR ALANI

"Bugün itibari ile MODEF hisse devrinden kaynaklı İnegöl Belediyesi'ne yaptığımız ödemeleri tamamladık. Artık bu konu ile alakalı bir borcumuz kalmadı. Bu süreçte bize destek olan Belediye Başkanımız Alinur Aktaş'a ve siz üyelerimize çok teşekkür ederiz.

İnşallah yeni fuar alanının yapılması ile alakalı süreçler hızlı bir şekilde devam ediyor. Bu dönemde MODEF yönetim kurulu ile birlikte yeni fuar alanımızın yapımına başlayacağız."

İNEGÖL İBARESİ

"CNR İMOB fuarında başlamak üzere tüm sanayici dostlarımız markalarının altına İnegöl ibaresini koysunlar.

Tüm kurumsal belgelerinde İnegöl ibaresini kullansınlar. Özellikle fuarda stantlarımızda firma ismimizin altında lütfen İnegöl ibaresini kullanalım" diye konuştu.

DERNEĞİN YENİ YÖNETİMİ

Konuşmanın ardından seçime geçildi. Tek listeyle gidilen seçimde, mevcut başkan Yavuz Uğurdağ yeniden başkanlığa seçilirken;

Yönetim kurulu Muharrem Algıner, Okan Güler, Mehmet Mestan, Suat Aras, Atilla Türkoğlu, Ergün Topal, Serdar Ayaz, Bilal Şenel, Hüseyin Özdemir, Osman Aybil, Şükrü Gümüş, Fatih Bayram, Taner Mollaer, Akif Yaşin, Aziz Bolat, İbrahim Tanhan, Muammer Mercan, Mustafa Yaşa, Mesut Aydın ve Sedat Portakal'dan oluştu.