Dev Derbinin Kazananı Fenerbahçe Oldu: Şampiyonluk Heyecanı Son Haftaya Taşındı Dev Derbinin Kazananı Fenerbahçe Oldu: Şampiyonluk Heyecanı Son Haftaya Taşındı
1.amatör kümede 8 takımlı gruplarda sezon sona erdi. 9 ve 10 takımlı gruplarda heyecan ise sürüyor. 4.grupta mücadele eden temsilcimiz Ilgarspor, son haftada aldığı 1 puanla 1.kümede kalmayı başardı.
Son haftaya S.H.Ç.E.K.spor ve İsabeyspor ile aynı puanda giren Ilgarspor, Bordospor'u 8-1 mağlup eden S.H.Ç.E.K ile birlikte ligde kalmayı başardı. Orhangazispor'a sahasında 6-2 mağlup olan İsabey, 2.amatör kümeye düştü.
OSMANİYE PLAY-OFF'U İSTİYOR
3.grupta mücadele eden temsilcimiz Osmaniyespor ise ligi 2.sırada bitirerek Süper Amatör için Play-Off oynama hedefinde. Sahasında Mütareke'ye 4-2 mağlup olan Kırmızı Yeşilliler, son 4 haftada zorlu karşılaşmalara çıkacak.
Dağgücü deplasmanı, iç sahada Namık Kemal ve Dikkaldırım deplasmanının ardından temsilcimiz 3.sıradaki Panayır'ı konuk edecek. 18 puanlı Osmaniyespor ligde 5.sırada yer alırken; 24 puanlı Alacahırkaspor, 23 puanlı Panayırspor ve 19 puanlı Org.G.Birliği ile mücadele veriyor. Lider Mütareke Süper Amatör Ligi daha önce garantilemişti.
.