İsrail'in gerçekleştirdiği soykırım niteliğindeki saldırılar nedeniyle binlerce kadın, çocuk ve sivil hayatını kaybederken Gazze'de temel ihtiyaçlara erişim zorluğu yaşanıyor.

Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı

Gazze'ye Yönelik Hayati ve İnsani Yardımlar Yapılmaya Devam Ediyor!

İnsani yardımlar, özellikle 7 Ekim sonrası artan saldırılarla birlikte Gazze için hayati önem taşıyor. İHH tarafından sağlanan tıbbi malzeme ve ilaçlar, 11 TIR üzerinde Filistin Kızılayı ve Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı'nın (UNRWA) depolarına teslim edildi. Bu yardımlar, işgalci İsrail'in saldırılarından etkilenen Gazzelilere ulaştırılarak önemli bir insani destek sağlanmış oldu.

İHH İnsani Yardım Vakfı, Mısır Kızılayı ve uluslararası STK'lar, Gazze'ye yönelik insanlık dramını hafifletmek adına bir araya geldi. İsrail'in gerçekleştirdiği soykırım niteliğindeki saldırıların ardından binlerce masum can kaybetti. Temel ihtiyaçlara erişim imkansız hale geldi. İHH ve Mısır Kızılayı'nın öncülük ettiği 11 tırlık yardım konvoyu, Gazze'nin çaresizlikle boğuştuğu anlarda umut ışığı oldu. Bu insani yardımlar, kadınlar, çocuklar, yaşlılar ve siviller için kritik bir dayanak oluşturarak Gazze'ye acil ve hayati destek sağlıyor.

Editör: Fırat Çelik