İnegöl’de At Arabacıları Yasağa Karşı Eylem Yaptı, Belediye Geri Adım Atmayacak
İnegöl’de At Arabacıları Yasağa Karşı Eylem Yaptı, Belediye Geri Adım Atmayacak
İçeriği Görüntüle

İHH Arama Kurtarma İnegöl Temsilciliği, Yenice Abdurrahman Öztarhan Okulu’nda düzenlediği kampçılık eğitimiyle öğrencilere doğayla iç içe bir deneyim yaşattı. Etkinlikte çocuklar hem eğlendi hem de çevre bilincini geliştirme fırsatı buldu.

İhh İnegöl’den Öğrencilere Doğa Ve Kamp Eğitimi (1)

Doğa Okulu iş birliğiyle gerçekleştirilen eğitimde, öğrencilere doğada güvenli yaşamın temelleri anlatıldı. Katılımcılar çadır kurma, güvenli ateş yakma, kamp ekipmanlarını tanıma ve çevreyi koruma konularında uygulamalı bilgiler edindi. Etkinlik boyunca öğrenciler, ekip çalışması ve doğayla uyum içinde hareket etmenin önemini öğrenerek keyifli anlar yaşadı.

İhh İnegöl’den Öğrencilere Doğa Ve Kamp Eğitimi (2)

İHH İnegöl Temsilciliği yetkilileri, amaçlarının doğayı seven, paylaşmayı bilen ve çevreye duyarlı bir nesil yetiştirmek olduğunu belirterek, benzer etkinliklerin farklı okullarda da devam edeceğini açıkladı.

Kaynak: BÜLTEN