İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatroları, kasım ayının yeni haftasında tiyatro severlere zengin bir repertuvar sunuyor. Klasikten çağdaşa, Moliere’den Anton Çehov’a, birbirinden değerli yazarların eserleriyle dolu 9 oyun, sanatseverleri bekliyor. Bu hafta, 'Sivrisinekler' gibi yeni oyunların yanı sıra, 'Fosforlu Cevriye' ve 'Tartuffe' gibi klasikler de sahnelenecek. İşte tiyatro oyunlarının detayları ve seyirciyle buluşacakları tarihler.


Haftanın Oyunları ve Konuları

İBB Şehir Tiyatroları, çeşitli temaları ve hikayeleriyle dikkat çeken oyunları seyirciyle buluşturuyor.

Bu Akşam Kanallarda Hangi Diziler Var? 13 Mayıs Pazartesi TV Yayın Akışı! Bu Akşam Kanallarda Hangi Diziler Var? 13 Mayıs Pazartesi TV Yayın Akışı!

Sivrisinekler (Yeni Oyun)

Bilim, aile ve kayıplar üzerine derin bir hikaye. Oyun, 8-11 Kasım 2023 tarihleri arasında Müze Gazhane Meydan Sahne’de sergilenecek.

Fosforlu Cevriye

İstanbul sokaklarının ruhunu yansıtan bu eser, aşk ve hayatta kalma mücadelesini anlatıyor. 9-11 Kasım 2023 tarihleri arasında Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde sahnelenecek.

Gül’e Ağıt

Töre cinayetlerine dikkat çeken bu eser, 8-11 Kasım 2023 tarihleri arasında Kağıthane Sadabad Sahnesi’nde izleyici karşısına çıkacak.

Tartuffe

Molière’in klasik eseri, 8-11 Kasım 2023 tarihleri arasında Üsküdar Musahipzade Celal Sahnesi’nde tiyatroseverlerle buluşacak.

Cadı Kazanı

1692 Salem cadı mahkemelerini konu alan bu oyun, 8-11 Kasım 2023 tarihleri arasında Ümraniye Sahnesi’nde sahnelenecek.

Yatak Odası Komedisi

Evlilik kavramını mizahi bir dille ele alan bu oyun, 8-11 Kasım 2023 tarihleri arasında Gaziosmanpaşa Sahnesi’nde izlenebilir.

Yaftalı Tabut

Türkiye’nin ilk kadın oyun yazarı Fatma Nudiye Yalçı’nın hikayesi, 8-11 Kasım 2023 tarihleri arasında Üsküdar Kerem Yılmazer Sahnesi’nde.

Kuğunun Şarkısı

Anton Çehov’un eseri, 8-11 Kasım 2023 tarihleri arasında Müze Gazhane Prof. Dr. Sevda Şener Sahnesi’nde.

Öldün, Duydun Mu?

İntihar sonrası bir adamın hayatı ve hatalarıyla yüzleşmesi, 11 Kasım 2023'te Beylikdüzü Yakuplu Rasim Öztekin Sahnesi’nde.