İnegöl'ün tanınmış simalarından Hüseyin Canlısoy'un renkli ve etkili yaşam hikayesi: Sivil savunmadan, Kızılay gönüllülüğüne, ticaretten eğitim alanında yaptığı katkılara kadar uzanan bir serüven.

HÜSEYİN CANLISOY (13)

1953 İnegöl doğumlu Hüseyin Canlısoy, hem yerel hem de ulusal düzeyde tanınan bir sivil toplum lideri.

İnegöl’de Yarım Asırlık Şanlı Mücadele “Kurtuluşspor” Sergisi Açıldı İnegöl’de Yarım Asırlık Şanlı Mücadele “Kurtuluşspor” Sergisi Açıldı

HÜSEYİN CANLISOY (4)

1953 yılı  İnegöl doğumludur. Altıeylül İlkokulu, İnegöl Ortaokulu  1970-71 öğrenim dönemi İnegöl Lisesi mezunudur.

HÜSEYİN CANLISOY (14)

Yükseköğrenimini yaptığı İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden 1970 yılında mezun oldu. 1993 yılına kadar İnegöl Bakkaliye Şirketi’nin ortağı ve çalışanı olarak hayatını sürdürdü.

HÜSEYİN CANLISOY (15)

Altıeylül İlkokulu, İnegöl Ortaokulu ve İnegöl Lisesi'nin ardından İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun olan Canlısoy, İnegöl Bakkaliye Şirketi ve kendi muhasebecilik bürosunda uzun yıllar görev yaptı. Ancak asıl iz bıraktığı alan, sivil savunma ve Kızılay gönüllülüğü oldu.

HÜSEYİN CANLISOY (12)

Canlısoy'un Etki Alanı: İş Dünyasından Sivil Topluma

HÜSEYİN CANLISOY (3)

Eğitim ve İş Hayatındaki Başarıları

HÜSEYİN CANLISOY (5)

Hüseyin Canlısoy'un eğitim ve iş yaşamı, onun çok yönlü kişiliğinin bir yansıması. İnegöl Lisesi ve İstanbul Üniversitesi'nden aldığı eğitim, ona iş dünyasında sağlam bir temel oluşturdu.

HÜSEYİN CANLISOY (11)

1998 yılında Anap İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. Sinanbey İlkokulu ve İnegöl Lisesi Koruma Dernekleri’nde görev yaptı.

HÜSEYİN CANLISOY (9)

Sivil Toplumda Aktif Rol

Sivil toplum alanında öne çıkan çalışmalarıyla tanınan Canlısoy, İnegöl Kızılay İlçe Teşkilatı'nda 25 yılı aşkın süreyle görev alarak topluma hizmet etti.

HÜSEYİN CANLISOY (8)

Sivil Savunma ve Kızılay'daki Yıllar

1989 yılında İnegöl'de düzenlenen sivil savunmacı kursu sonucunda, olağanüstü hallerde İnegöl ve çevresini korumak için kurulan "Koruma Avcı Birliği"nin başkanlığını  üstlenen Canlısoy, bu alanda da önemli başarılara imza attı.

HÜSEYİN CANLISOY (7)

Hüseyin Canlısoy'un yaşamı, birçok alanda aktif olarak hizmet veren, topluma katkıda bulunan bir liderin öyküsü. İnegöl ve genel olarak Türkiye toplumuna sağladığı hizmetler, onun unutulmaz bir figür olmasını sağlıyor.

HÜSEYİN CANLISOY (6)

Editör: AYHAN BAYRAKTAR