Huawei, eğitim alanındaki teknolojik ihtiyaçları karşılamak için öğrencilere özel bir kampanya başlatıldı. Şirket, öğrenciler için teknolojiye daha kolay erişim sağlamaları için popüler tablet modelleri üzerinde önemli bir fiyat güncellemesi gerçekleşti.

Huawei, öğrencilere özel bir kampanya başlattı

Huawei, vergisiz tablet kampanyasından öğrencilerin daha iyi modellerden faydalanabilmeleri için MatePad SE, MatePad 11 2023 ve MatePad 11.5 modellerinde indirim yapmaya gitti.

Huawei, öğrencilere özel bir kampanya başlattı

9 bin 500 TL'ye kadar vergi iadesi

Huawei, öğrencilere özel bir kampanya başlattı

İşte İnegöl'ün Yeni Milli Eğitim Müdürü İşte İnegöl'ün Yeni Milli Eğitim Müdürü

14 Kasım tarihinde Resmi Gazete' de yayınlanan şartnameye göre, 9 bin 500 TL ve altı fiyatlandırılan telefon başta olmak üzere, bilgisayar ve tabletler için öğrencilere vergi iadesi yapılacak. Bu, öğrencilerin teknoloji ürünlerine daha uygun koşullarda sahip olmalarını sağlıyor.

Huawei, öğrencilere özel bir kampanya başlattı

Kampanyanın detayları ise şöyle

Bu kampanya, 26 yaşından kesinlikle gün almamış olmak ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yükseköğretim öğrencilerine yönelik olacak. 

1 Kasım ile 31 Aralık tarihleri arasında geçerli olan bu kampanyada, 9 bin 500 TL altı fiyatla satın alınan tabletler için toplam 5 bin 500 TL'ye kadar destek sağlanmış olacak.

Vergi iadesi süreci nasıl işliyor?

Vergi iade süreci, satın alınan cihazın faturasıyla birlikte https://gsbbiz.gsb.gov.tr resmi internet sitesi üzerinden e-devlet şifresini kullanarak başlatılabiliyor.

WhatsApp’ta Genç Gazete kanalını takip edin:
https://whatsapp.com/channel/0029Va9sUvv7YSdBkk9nnX0G
KANALI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN
NASIL TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ?
Eğer bu yazıyı mobil web tarayıcıdan ya da uygulamadan okuyorsanız BURAYA tıklayarak abone olabilirsiniz.
Whatsapp İhbar Hattımıza haber göndermek için;
0532 696 30 57