Son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz Honor markası yeni bir model ile karşımızda. Merakla beklenen Magic 6 Pro özelliklerinin sızdırılması ardından tasarımıyla da sahneye çıktı. Bir kullanıcı Honor Magic Pro 6’yı ilk kez görüntüledi. İşte Honor Magic 6 Pro tasarımı ve detayları…

100 W şarj ve Snapdragon 8 Gen 3 ile geliyor! İşte Magic 6 Pro tasarımı!

Geçtiğimiz haftalarda 3C sertifikason sitesinde görülen Magic 6 Pro’nun özellikleri ortaya çıkmıştı. 

Aslında daha öncesinde birkaç farklı casus fotoğraf ve bilgi aktarımı olmuştu. Ancak bunların birçoğu prototip ve test cihazlarından gelen bilgilerdi. Telefonun gerçek tasarımıyla uzaktan yakından alakalarının olmadığı paylaşılan yeni fotoğraf ile ortaya çıktı.

Akıllı telefon üreticilerinin son dönemlerde trendi olan yuvarlak kamera çerçevesi Honor Magic 6’da da mevcut. Telefonun kameraları yuvarlak çerçeve içerisinde üçgen biçiminde konumlanmış. Telefonun arka kamera ve sensörlerinin tam ortasında ise “100X zoom” yazısı yer alıyor. Honor, Magic 6 Pro’nun kamera yönünde iddialı bir çıkış yapacağını gösteriyor.

Bu yanlışı yaparsanız Whatsapp hesabınız kısıtlanabilir! Bu yanlışı yaparsanız Whatsapp hesabınız kısıtlanabilir!

Telefonun sızdırılan özelliklerine göre, cihaz ön tarafta 2 adet selfie kamerasına sahil olacak. Dinamik adalı OLED bir ekrana sahip olan cihaz arka tarafta 50 Megapiksellik OmniVision OV50k sensöre sahip.

Editör: Haber Merkezi