Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir evden altın ve nakit para çalan şüpheli, hırsızlık yaptığı evde unuttuğu ilaç sayesinde kısa sürede yakalandı.

Muğla’nın Fethiye ilçesi Tuzla Mahallesi’nde meydana gelen hırsızlık olayında, yaklaşık 30 bin TL değerinde altın ve 10 bin TL nakit para çalındı. Olayla ilgili yapılan detaylı incelemede, şüphelinin hırsızlık yaptığı evde içtiği ilaç en önemli delil oldu.

Eskişehir'de boş arsada 8 ölü kedi bulundu
Eskişehir'de boş arsada 8 ölü kedi bulundu
İçeriği Görüntüle

Ev sahibi R.H.’nin polise yaptığı ihbar üzerine harekete geçen Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, evde bulunan ve ev sahibine ait olmayan bir ilacı fark etti. Bu iz üzerinden ilerleyen ekipler, Fethiye’deki eczanelerde yaptıkları tarama sonucunda, ilacı satın alan kişinin V.T. olduğunu tespit etti.

Güvenlik kameralarıyla desteklenen araştırmalarda V.T.’nin olay günü aynı eczaneden maske ve eldiven de aldığı belirlendi. Toplanan deliller doğrultusunda gözaltına alınan V.T., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA