Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, bölgede artan yankesicilik şikayetleri üzerine harekete geçti. Güvenlik kameralarını inceleyen ve mağdurların ifadelerini alan polis, şüphelinin peşine düştü.

Genç Gazete  Hırsız Çalıp Beğenmediği Cep Telefonunu Geri Iade Edince Yakalandı  (5)

Kontrolden çıkan tır aydınlatma direğine ve duvara çarptı Kontrolden çıkan tır aydınlatma direğine ve duvara çarptı

Yankesici Kameralara Yakalandı

Dolmabahçe'deki otobüs duraklarında bir kadının telefonunu çalan hırsızın, telefonun modelini beğenmeyip “hanımefendi telefonunuz düştü” diyerek geri verdiği anlar kameralar tarafından kaydedildi.

Hırsız telefonu beğenmeyip kadına geri verince kendini takip eden Beşiktaş polisi tarafından suçüstü yakalandı

Genç Gazete  Hırsız Çalıp Beğenmediği Cep Telefonunu Geri Iade Edince Yakalandı  (4)

Seçici Hırsızın Pişmanlık Anı

Telefonu beğenmeyip geri veren hırsız, bu hareketiyle kendini polisin takibine maruz bıraktı. Kadın şaşkınlıkla telefonunu geri alırken, hırsız suçüstü yakalandı.

  Durağa otobüs geldiği esnada ise hırsız gözünü kestirdiği kadının arkasına geçti. Kadın tam otobüse binip kartını cihaza okuttuğu sırada hırsız, telefonunu yankesicilik yoluyla çaldı. Telefonu inceleyen hırsız düşük model olduğunu görünce, “hanımefendi telefonunuz düştü” diyerek geri vermek istedi. Kadın telefonu önce almazken, neye uğradığını şaşıran hırsız kendini suçüstü yapan Beşiktaş polisi tarafından yakalandı.

Film gibi anlar kameralara yansırken, cezaevinden izinli çıktığı, geri dönmediği ve 37 adet suç kaydı olduğu ortaya çıkan hırsız tutuklandı.  

Genç Gazete  Hırsız Çalıp Beğenmediği Cep Telefonunu Geri Iade Edince Yakalandı  (3)

Cezaevi Firarisi Yeniden Tutuklandı

Gözaltına alınan ve emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs, yankesicilik suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Celal A'nın cezaevinden izinli çıktığı ancak geri dönmediği ve bu sürede suç işlemeye devam ettiği ortaya çıktı.

Genç Gazete  Hırsız Çalıp Beğenmediği Cep Telefonunu Geri Iade Edince Yakalandı  (1)

Editör: AYHAN BAYRAKTAR