Süper Amatör Küme'de heyecan dolu bir Pazar günü. A ve C Grubu'nda oynanacak toplam 9 maçla futbolseverler, futbol şölenine tanık olacak. Lider takımların sahne alacağı bu önemli haftada, futbol tutkunlarını hangi heyecanlar bekliyor?

A Grubu'nda Liderler Meydanda

Orhanelispor - Karadeniz Güvenspor Kapışması

A Grubunun lideri Karadeniz Güvenspor, Orhanelispor deplasmanında zorlu bir sınav verecek. Saat 14.30'da başlayacak bu maç, grubun kaderini etkileyebilir.

Osmaniyespor ve Yenişehir Belediyespor'un Kritik Mücadelesi

Grubun diğer önemli mücadelesi ise Osmaniyespor ile Yenişehir Belediyespor arasında. Saat 15.00'de Orhaniye Sahası'nda başlayacak bu karşılaşma, grup sıralaması için kritik öneme sahip.

Orhangazi Çakırlıspor'un Kumyakaspor Karşısındaki Testi

Orhangazi Çakırlıspor, saat 15.00'de Orhangazi İlçe Stadyumu'nda Kumyakaspor'u ağırlayacak. Bu maç da gruptaki dengeleri değiştirebilir.

Demirtaşspor haftayı bay geçen takım.

Bursa Süper Amatör Küme Play-Off'larında 2. Hafta Heyecanı Bursa Süper Amatör Küme Play-Off'larında 2. Hafta Heyecanı

spor futbol super lig (3)-1

C Grubu'nda Zirve Mücadelesi

Lider İznikspor'un Zorlu Rakibi Orhangazi Hürspor

C Grubunun lideri İznikspor, kendi sahasında Orhangazi Hürspor ile karşı karşıya gelecek. 

1326 fk ve Orhaniyespor'un Nefes Kesen Kapışması

1326 FK ile Orhaniyespor'un mücadelesi de C Grubu'nda gözlerin üzerinde olacağı maçlardan biri. Her iki takımın da puan kaybına tahammülü yok.

Bu grupta tüm karşılaşmalar saat 15.00'de oynanacak

Küplüpınar Yeşildağspor ile Burgazspor,  Gençlergücü ile Zaferspor karşılaşırken Hürriyet hükmen kazanacak ve Fatihgücüspor ise haftayı bay geçecek.

spor futbol super lig (4)-1

Her gol, her pas ve her dakika; Süper Amatör Küme'de bu hafta sonu futbolseverleri büyük bir heyecan bekliyor. Sahada liderlerin mücadelesi, tribünlerde ise coşkunun doruklarına tanıklık edeceğiz.

Editör: AYHAN BAYRAKTAR