Saadet Partisi İlçe teşkilatı gazetemizi ziyaret etti. Ziyaret esnasında bir konuşma yapan Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, "İnegöl'ün uzun yıllardır zorlu şartlar altında mücadele eden değerli basın kuruluşuna bizleri kabul ettikleri için teşekkür ediyoruz. Cenab-ı Allah girdiğimiz süreçte birbirimize olan saygımızı aynı şekilde koruyabilmemizi, amacın vatana ve millete hizmet olduğu unutulmadan bu çerçevede bir çalışma ortaya konarak 25 Haziran günü İnegöl'de yaşayan bireyler olarak birbirimize selam verme durumunda olduğumuzu hatırlatmayı bir borç bilerek bizleri karşıladıklarından dolayı arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

"Geçtiğimiz günlerde yapılan baskın seçim kararıyla birlikte zaten seçime hazır olan Saadet Partisi hemen çalışmalarına başladı" diyen Eroğlu; "Bu çerçevede önemli aşamalardan biri olan Cumhurbaşkanı adayı belirleme sürecinde de Saadet Partisi kendi adayını ortaya çıkararak bu yolda var olduğunu ifade etti. Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu bugün itibariyle Cumhurbaşkanı adaylarından biridir ve öyle sanıyoruz ki toplumun tüm kesimlerinden oy alabilecek potansiyeldeki yaklaşımlarıyla da seçimin önemli isimlerinden biri olarak yoluna devam edecektir. Her ne kadar bunu söylüyorsak da aday belirleme, seçim kararı alma gibi hususlarda özellikle iktidarın ve onunla birlikte hareket etmeyi kendisine uygun gören anlayışın engellemeleri burada da karşımıza çıkıyor. Çok dar bir zaman diliminde 100 bin kişinin imzasının toplanması kaidesi belki önümüze bir engel olarak çıkartıldı ama inşallah bunu fırsata çevireceğiz" ifadelerini kullandı.

Ak Partili vekillerden CHP'li başkana "Hayırlı Olsun" ziyareti örnek oldu Ak Partili vekillerden CHP'li başkana "Hayırlı Olsun" ziyareti örnek oldu

ŞÖLEN HAVASINDA GEÇECEK

Hedeflerinin 100 bin imza olmadığını vurgulayan Eroğlu; "Geçtiğimiz günlerde İstanbul İl Başkanlığının açıkladığı üzere sadece İstanbul'da 200 bin, Türkiye genelinde de 500 bin imzaya ulaşma hedefimiz var ki bu Cumhurbaşkanlığı adaylığında ne kadar ciddi olduğumuzun da bir göstergesi olacak. Sadece sürecin iyi yönetilmesi adına gerek seçim kuruluna gerek hükümete düşen görevlerin uygun bir şekilde yerine getirileceğine inanıyoruz. Bu inanç çerçevesinde Cuma günü saat 08.00 itibariyle seçim kurulu önünde ciddi bir katılımın oluşacağına inanıyoruz. Bu yoğunlukla birlikte halkımızın tekrar kendi iradesini ortaya koyabilme adına önünün açılacağı kanaatindeyiz. Sizleri de bir şölen havasında geçecek olan bu çalışmada görmek isteriz. Bu anlamda imza ile aday olma çalışmasını başlatan tek parti biz değiliz, diğer partilerin de adayları var. Onlar da benzer bir yola başvuracaklar. Sonuç itibariyle yarın seçim kurulu önünün bir bayram yeri atmosferinde olacağını düşünüyoruz"

DAHA GÜZEL BİR TÜRKİYE

"Beklentimiz bu bayram havasının bozulmaması, muhafaza edilebilmesidir. Bu konuda üzerine görev düşenlerin görevlerini hassasiyetle yerine getirmelerini de talep ediyoruz. Bu süreç sonunda hep birlikte göreceğiz ki Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu 100 bin imza barajını çok rahatlıkla aşacak ve umutları tükenmeye başlayan, gelecek kaygısı yaşayan Türk milletinin önünün açık olduğunu hissettiren bir rakamla seçime hazır şekilde yoluna devam edecektir. İnegöl Saadet Partisi olarak çalışmalarımızda yüksek bir ivmeyle Cuma sabahını bekliyoruz. Partili-partisiz, bizim siyasi anlayışımızda olmayan ama mücadelemize katkı vermek isteyen binlerce insanın desteği ile hep birlikte göreceğiz ki İnegöl'de de bizlere verilen görevler çerçevesinde çok daha yüksek rakamlara ulaşacağız. Basın mensubu arkadaşlarımızı da bu şölene davet ediyoruz. Umarız ki bundan sonraki süreç de bir şölen havasında geçer ve 25 Haziran'da hepimiz daha güzel bir Türkiye ve daha güzel bir Türkiye önderliğindeki daha güzel bir dünyaya uyanmış oluruz" diyerek konuşmasını sonlandırdı.

BAŞARILAR DİLEDİ

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Ömer Şen de ziyaretten dolayı Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, milletvekili aday adayları ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek; seçim çalışmalarında başarılar diledi.