Karpuz Seçerken Uzman Tavsiyeleri: Lezzetli Bir Tadın Sırları! Karpuz Seçerken Uzman Tavsiyeleri: Lezzetli Bir Tadın Sırları!

Yıl içinde sunduğu cazip tekliflerle hat kullanıcısını ihya eden Vodafone aktif abonelerine özel yepyeni bir kampanya duyurdu. 31 Aralık tarihinde sona erecek bedava internet kampanyasının detayları paylaşıldı.

Vodafone otobüs bileti alımına 5 GB hediye kampanyası için beklenen tüm detayları açıkladı. Kampanya kapsamında Seyahat Yanımda uygulaması üzerinden otobüs bileti satın alınması yetecek. Her otobüs bileti alımına haftalık 5 GB internet Vodafone hattına otomatik olarak yüklenecek.

5 GB Hediye İnternet Kampanyası Nedir?

Kampanya dönemi boyunca iptal ya da iade edilen biletler nedeniyle kazanılan internet hakkı hesaptan geri alınır. Vodafone Seyahat Yanımda uygulaması içerisinde yer alan uçak, otel, otobüs, araç, tur ve transfer kategorilerinden otobüs alanına gelerek başlangıç ve gidiş güzergahını seçerek bilet alım aşamasına geçebilirsiniz. Kampanya kapsamında 5 GB internet seyahat gerçekleştikten sonraki 15 gün içinde Vodafone hattına yüklenir.

Vodafone ile 5 GB Hediye İnternet Nasıl Kazanılır?

Ödeme işlemine kredi kartı ile yaptıktan sonra sorunsuz şekilde tüm aşamaları tamamlayanların hesabına 5 GB hediye internet yüklenecektir. Vodafone ile 5 GB hediye internet kampanyasına katılmak isteyenler seyahatyanımda.com internet sitesi içerisinde yer alan “otobüs bileti al” butonuna tıklayarak kısa yoldan katılabilir.

Editör: Fırat Çelik