CHP, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday arayışını sürdürüyor. Bu kapsamda, parti içerisindeki bir dizi görüşme ve toplantılar devam ederken, CHP'nin ünlü sanatçı ve Ahbap Derneği'nin kurucusu Haluk Levent'e başkanlık teklifi götürdüğü ortaya çıktı.

Kırmızı et üretiminde artış! Kırmızı et üretiminde artış!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel liderliğindeki Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Parti Meclisi'ne sunmak üzere adayları belirlemek amacıyla bir toplantı gerçekleştirecek. Gündemdeki önemli maddelerden biri de Hatay Belediye Başkanlığı için uygun adayın belirlenmesi.

Haluk Levent, CHP'den kendisine yapılan Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı teklifine ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Levent, "CHP’den Hatay Büyükşehir başkan adaylığı için teklif gelmesi hakkında: Canlarım! Ahbap başkanıyım. Ve siyasi bir kimliğe giremem. Diğer siyasi partilerden de teklifler geldi. Onur duyuyorum. Ama siyasete girmeyeceğime dair kararım kesin. Bu ülke için yapacağımız çok şeyler var" ifadelerini kullanarak, teklifi reddettiğini ve siyasete girmeyeceğini vurguladı.

Editör: Fırat Çelik