2024-EKPSS soru kitapçlıkları ve cevap anahtarları yayımlandı 2024-EKPSS soru kitapçlıkları ve cevap anahtarları yayımlandı
İngilizce haftası etkinliği hakkında bilgi veren İngilizce Zümre Başkanı Ercan Bayrakcı şunları söyledi: "Bir hafta boyunca öğrencilerimiz İngilizce performanslarını sergileyerek pek çok aktiviteler yaptı. Yabancı dilde verdiğimiz eğitim kalitesinin yansımalarını bu etkinliklerle görmüş oluyoruz. Şiir yarışması, münazara yarışması, sınıflar arasında Bee Spelling (Heceleme) yarışması, proje yarışması, Scrabble yarışması öğrenciler tarafından çok ilgi gördü. Farklı alanlarda ilk üçe giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi"
"Spelling Bee yarışmasında 1. İpek Alınlı, 2. Rabia Basmacı ve 3. Serra Akakuş; şiir okuma yarışmasında 1. Melih Ören ve 2. Reyhan Kabdan,3. İbrahim Özdemir; münazara yarışmasında grup olarak Onur Demirel, Hilal Budaklı; Scrabble yarışmasında da grup olarak Mustafa Bulut, Mahmut Furkan Aka ve Elif Süvarioğulları adlı öğrencilerimiz yarışmayı dereceyle göğüsleyerek yabancı dil seviyelerini ispatlamış oldular. Bu tür etkinliklerde, öğrenciler pratik yapma imkanı buluyor ve öğrendiklerini pratiğe aktarmanın mutluluğunu yaşıyor "
.