2 Kasım 2023'te kesin kayıt hakkı kazananlar arasında yer alamayan adaylar, Diyanet'in yedeklere yönelik adımlarını dikkatle takip ediyor.

Yedekler İçin Yeni Bir Umut: Diyanet'ten Beklenen Haber Geldi!

Diyanet İşleri Başkanlığı, hac kurasında yedek olarak belirlenen adaylara yönelik önemli bir duyuru yaptı.

Kurada çıkanların, 06-24 Kasım 2023 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden kesin kayıt yaptıması gerekiyordu. Bu süreçte, adayların Diyanet ya da tercih ettikleri acenta organizasyonları arasında seçim yapıyorlardı.

Kura dai smi çıkmasına rağmen imkanı olmayan, mazereti olan bir çok aday kayıt yaptırmadı. Bu durum da yedek adaylar için umut oldu..

Hac Kayit

Yedek Adayların Duygusal Bekleyişi

Yedek listesindeki adaylar, Diyanet'ten gelecek olan habere kilitlenmiş durumda. Bu bekleyiş sırasında yaşadıkları duygusal anlar ve umutları, hac yolculuğuna dair beklentilerini daha da artırıyor.

Yedek adaylara "hac kayıt hakkı kazandınız" mesajları gelmeye başladı.

hac kabe umre diyanet

Kesin Kayıt İçin Kritik Tarihler

Yedek adaylardan kesin kayıt hakkı kazanan adayların  01-12 Aralık 2023 tarihlerinde e-Devlet üzerinden işlemlerini yapmaları gerekiyor.

"Hac yolculuğuna çıkmak, hayatımızdaki en önemli dini görevlerden biri. Kura sonuçları bizim için büyük bir anlam ifade ediyor. Yedeklerden çıkma umudumuz var" - Yedek listedeki bir hacı adayı

hac umre diyanet (5)

Diyanet'in Önemli Rolü

Diyanet İşleri Başkanlığı, hac organizasyonunun sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi için titiz bir çalışma yürütüyor. Adayların kayıt süreçleri ve yolculuk hazırlıkları konusunda rehberlik ediyorlar.

hac kurası (1)

WhatsApp’ta Genç Gazete kanalını takip edin:

https://whatsapp.com/channel/0029Va9sUvv7YSdBkk9nnX0G

Dul kadınlar yeni bir evlilik yapabilmek için ne kadar bekler? Dul kadınlar yeni bir evlilik yapabilmek için ne kadar bekler?

KANALI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

NASIL TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ?

Eğer bu yazıyı mobil web tarayıcıdan ya da uygulamadan okuyorsanız BURAYA tıklayarak abone olabilirsiniz.

Whatsapp İhbar Hattımıza haber göndermek için;

0532 696 30 57

Editör: AYHAN BAYRAKTAR