Zeytin Haberleri

zeytin haberleri ve güncel zeytin gelişmeleri, zeytin ile ilgili tüm video, zeytin fotoğrafları ve zeytin haberleri Genç Gazete sitemizde


Ekonomi

Tarım Kredi Market, 4 Mayıs itibarıyla başlattığı yeni indirim kampanyası ile alışveriş severlere cazip fırsatlar sunuyor.

Yaşam

Zeytinleri küflenmeden ve yumuşamadan saklamak için kullanılabilecek etkili yöntemler bulunmaktadır. Bu yöntemler sayesinde zeytinlerin tazeliği.

Ekonomi

Türkiye, 2023/24 sezonunun ilk 4 aylık döneminde sofralık zeytin ihracatını yüzde 21’lik artışla 61 milyon dolardan 73,7 milyon dolara taşıdı.

Gündem

Zeytin denilince akla ilk gelen bölgelerden olan Marmara’nın en verimli zeytinleri İznik’te üretiliyor. İnce kabuklu ve küçük çekirdekli yapısıyla dikkat...

Ekonomi

 TARİŞ Zeytin ve Zeytinyağı Birliği, üreticilerin yüzünü güldürecek bir kararla 2023-2024 zeytinyağı alım fiyatını kilogram başına 295 lira olarak belirledi.

Ekonomi

Marmarabirlik Yönetim Kurulu, oluşan piyasa talepleri doğrultusunda fiyat güncellemesi gerçekleştirdi.

Ekonomi

Zeytin sezonu başladı ve fiyatlar nasıl şekilleniyor? Mersin'de düşen rekolte, zeytinyağının fiyatına nasıl yansıdı? Üreticinin beklentisi ve tüketiciyi bekleyen değişiklikler...

Güncel

Manisa'nın Akhisar ilçesinde zeytin tankında çıplak sepetleme yaparken görüntüleri çekilip sosyal medyada paylaşılan ve büyük tepkiye neden olmuştu.

Çevre

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesindeki zeytinlik alanda çıkan yangında 7 dönümlük zeytinlik alan kül oldu.

Çevre

30 kilometre uzaktan taşınan bin yıllık zeytin ağacının bakımı özenle yapılıyor