Yasak Haberleri

Yasak haberleri ve güncel Yasak gelişmeleri, Yasak ile ilgili tüm video, Yasak fotoğrafları ve Yasak haberleri Genç Gazete sitemizde


Türkiye

31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 20 Mart’ta başlayan propaganda süresi bugün 18.00’de sona erecek.

Spor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, FIFA tarafından verilen 2 dönem transfer yasağı dolayısıyla Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) yaptıkları itirazın...

Dünya

Yeni Zelanda'da yeni kurulan koalisyon hükümeti, ilk 100 günlük eylem planı çerçevesinde, okullarda cep telefonlarını yasaklamayı planlıyor.

Otomobil

Tesla, Cybertruck için satış sözleşmesine eklediği "1 yıl satılamaz" maddesini sessiz sedasız kaldırdı. Tesla'nın karardan neden vazgeçtiği bilinmiyor.

Otomobil

Tesla, Cybertruck için önemli bir karar aldı. Alınan karara göre araç sahipleri, elektrikli pick-up'larını ilk bir yıl satamayacaklar.

Yaşam

Bu yasakla hangi günlük kullanılan ürünler rafta kalmayacak? İnsan sağlığını nasıl tehdit ediyorlar? Avrupa bu konudaki tavrını nasıl belirledi?

Güncel

İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelge ile orman yangını için risk taşıyan bölgelerde 31 Ekim 2023 tarihine kadar orman alanlarına girişler yasaklandı.

Dünya

Hollanda, ortaokul ve liselerde cep telefonu, tablet ve akıllı saat kullanımının yasaklanacağını bildirdi.

Gündem

Türkiye genelinde gece saat 24:00' dan sonra konser verme yüksek sesle müzik dinleme ve festival yasakları bugün itibarı ile kaldırıldı.

Dünya

Rusya Parlamentosu‘na doktorların cinsiyet uyum (cinsiyet değiştirme) ameliyatı yapmasını yasaklayan yeni bir yasa tasarısı sunuldu.

Gündem

14 Mayıs seçimlerine saatler kaldı. Türkiye, adım adım seçimlere yaklaşırken seçim sürecine ilişkin pek çok detay da vatandaşlar tarafından araştırılıyor....

Gündem

Bugün saat 18.00 itibari ile seçim yasakları başladı. Alınan yasaklar ile birlikte seçim sonuna kadar bazı kısıtlamalar getirildi.