Yağmur Haberleri

yağmur haberleri ve güncel yağmur gelişmeleri, yağmur ile ilgili tüm video, yağmur fotoğrafları ve yağmur haberleri Genç Gazete sitemizde


Bursa

Bursa ve İnegöl'de bugün hava durumu, serin ve yağmurlu olacak şekilde tahmin ediliyor.

Asayiş

Sultanbeyli'de meydana gelen üzücü bir trafik kazası, kapalı kasa bir kamyon ile bir otomobilin yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda çarpışmasıyla gerçekleşti.

Asayiş

Batman’da etkili olan yağış kazaya neden oldu.

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, ülkemizin birçok bölgesinde parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava bekleniyor.

Gündem

Bölgede mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkların ani bir düşüşle birlikte, atmosferdeki nemin artmasıyla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor.

İnegöl

Yağışlı havanın yol açtığı kaygan zemin, İnegöl'de trafikte tehlikeli anların yaşanmasına neden oldu. Meydana gelen kazada bir kişi yaralandı.

İnegöl

Hafta sonu planları yapmadan önce İnegöl'deki hava durumuna göz atmak isteyenler için önemli bir güncelleme: Bölgede hafif yağmurlar bekleniyor ve...

Çevre

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün raporlarına göre, Türkiye'nin birçok bölgesinde yoğun kar yağışı, yağmur ve kuvvetli rüzgarlar bekleniyor.

Çevre

Meteoroloji genel müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre

Bursa

Bursa'da 9 Ocak 2024 Salı günü hava durumu oldukça etkili yağışlar ve düşen sıcaklıkla dikkat çekiyor...

Çevre

Yurtta bugün havalar nasıl olacak. Meteoroloji Doğu Anadolu bölgesi'ni kar yağışı konusunda uyardı.

Türkiye

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün dün akşam İstanbul için yaptığı sağanak yağış uyarısının ardından, kentte yağmur etkisini sürdürüyor. Trakya'da kar yağışı başladı...