Yağışlı hava Haberleri

Yağışlı hava haberleri ve güncel Yağışlı hava gelişmeleri, Yağışlı hava ile ilgili tüm video, Yağışlı hava fotoğrafları ve Yağışlı hava haberleri Genç Gazete sitemizde


Çevre

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 11 Mayıs 2024 hava durumu tahminlerini paylaştı. Paylaşılan verilerde birçok il için sağanak yağış uyarısı yapıldı. İşte...

3.Sayfa

22 öğrenci, 2 öğretmen ve bir sürücünün bulunduğu midibüs, yağışlı havanın etkisi ile hâkimiyetini kaybetti.

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmeye göre, Türkiye genelinde birçok bölgede yağışlı hava bekleniyor.

Gündem

Meteoroloji yetkilileri, son verileri analiz ettikten sonra yaptıkları açıklamada, Türkiye'nin farklı bölgelerinde önemli hava değişiklikler bekleniyor.

İnegöl

Yağışlı havanın yol açtığı kaygan zemin, İnegöl'de trafikte tehlikeli anların yaşanmasına neden oldu. Meydana gelen kazada bir kişi yaralandı.

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün güncel raporuna göre, Türkiye genelinde hava durumu oldukça çeşitli seyretmektedir.

Gündem

Türkiye, yeni bir yağışlı havanın etkisine girmek üzereyken, Bugün, özellikle kuzey ve doğu kesimleri olmak üzere sağanak yağışlar etkili olacak.

Bursa

Yağış altında kontrolünü kaybeden araç takla attı. Olay yerine hemen koşan vatandaşlar, genç çifti kurtardı.

Bursa

Bursa'da yağışlı havanın da etkisiyle şarampole uçan yolcu otobüsünde yaşanan korkunç kazada, 15 yıllık muavin görevine son verdiğini açıkladı. Peki,...

Çevre

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmini Uzmanı Cengiz Çelik, yurt genelinde yağışlı havanın 1 hafta daha etkili olacağını bildirdi.