Vatandaşlar Haberleri

Vatandaşlar haberleri ve güncel Vatandaşlar gelişmeleri, Vatandaşlar ile ilgili tüm video, Vatandaşlar fotoğrafları ve Vatandaşlar haberleri Genç Gazete sitemizde


Gündem

Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin dört bir yanında yaşayan vatandaşların sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanmalarını sağlamak.

Gündem

Son zamanlarda, vatandaşların mağduriyetine sebep olan dolandırıcılar, elektrik, internet, telefon gibi faturaları kestiği sahte ödeme noktaları.

İnegöl

İnegöl Hamidiye Mahallesi, Sipahi Sokak'ta bulunan bir apartmanın çatı katında yangın çıktı.

Politika

Pendik ilçesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ettiği sırada, kendisine yöneltilen bir soru üzerine LÖSANTE'ye ruhsat verme konusunda açıklamalarda bulundu.

Ekonomi

Yerel yönetimler, Ramazan Bayramı öncesinde ekonomik olarak zor durumda olan vatandaşları desteklemek amacıyla önemli bir adım attı.

Gündem

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, vatandaşları seçimle ilgili sahte bilgilerle kandırmaya yönelik yeni bir dolandırıcılık girişimine dikkat çekti.

Gündem

Vatandaşları mağdur etmek amacıyla, dolandırıcılar şimdi Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) adını kullanarak sahte mesajlar gönderiyorlar.

Gündem

Teknolojisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Osman Samsun, vatandaşları, talimatlara uygun olmayan küçük boyda balıkları almamaları konusunda uyardı.

Türkiye

Dolandırıcıların yeni hedefi e-Devlet bilgileri! Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, CİMER üzerinden yapılan dolandırıcılık girişimlerine dikkat çekti. Resmi kamu...

İnegöl

İnegöl’de fırıncıların ekmek zammı öncesi fiş vermediği iddiaları ortalığı karıştırdı. Fırıncılar Kooperatifi'nden gelen açıklama ise durumu aydınlattı.

Politika

Dışişleri Bakanlığı, Sudan'a seyahat konusunda vatandaşlarına yönelik bir uyarıda bulundu. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada...

İnegöl

İNGAZ'ın fatura ödeme sistemlerinde yaşanan sorunlar nihayet çözüldü. Geçtiğimiz Cuma gününden bu yana devam eden ve vatandaşları mağdur eden ödeme...