Ülke Haberleri

ülke haberleri ve güncel ülke gelişmeleri, ülke ile ilgili tüm video, ülke fotoğrafları ve ülke haberleri Genç Gazete sitemizde


Gündem

Türkiye'nin çeşitli ülke ve uluslararası kuruluşlara büyükelçi ve temsilci atamaları gerçekleştirilmiştir.

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan analizler, ülkenin geniş bir bölümünü etkisi altına alan şiddetli yağış, sağanak ve soğuk bekleniyor.

Ekonomi

Türkiye'nin dış borçlarına ilişkin güncel veriler, ülkenin borç yükünü ve finansal durumunu anlamak için önemli bir gösterge olarak karşımıza çıkıyor.

Dünya

Pakistan'da yaşanan bu üzücü olay, ülkenin sert dine hakaret yasalarının beraberinde getirdiği ciddi sonuçlara işaret ediyor.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ülke genelinde yapılan seçimlerin ardından önemli bir açıklama yaparak, siyaset sahnesinden çekileceği sinyallerini verdi.

Gündem

Ülkemizde terör, gasp ve soygun gibi suçları kolaylaştırmak amacıyla kullanılan APP plakalar, illegal yöntemlerle üretilip satışa sunuluyor.

Dünya

Dominik Cumhuriyeti, iş dünyasında önemli bir adım atarak haftada dört gün çalışma modelini deneme sürecine alıyor...

Dünya

Seyahat analiz sitesi Mabrian'ın verilerine göre, Avrupa'daki turistlerin kültürel ve deneyimsel aktivitelere ilgisi artıyor. Yapay zeka ocak ve ekim 2023...

Spor

Avrupa’da bulunan temsilcilerimiz hala mücadelelerini devam ettirmekte. Galatasaray Şampiyonlar ligine veda etti fakat, UEFA Avrupa Ligi’nde mücadelesine devam edecek.

Spor

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag'a geçilerek UEFA Avrupa Ligi vizesi almasının ardından gözler UEFA Ülke Puanı Sıralaması'na çevrildi.

Ekonomi

Türkiye'de milyonlarca çalışan, ülkenin ekonomik dinamiklerindeki değişikliklere odaklanarak yeni belirlenecek asgari ücret...

Spor

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın rakiplerine mağlup olmasının ardından UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi.