TÜBİTAK Haberleri

TÜBİTAK haberleri ve güncel TÜBİTAK gelişmeleri, TÜBİTAK ile ilgili tüm video, TÜBİTAK fotoğrafları ve TÜBİTAK haberleri Genç Gazete sitemizde


Kültür& Sanat

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), Bilim ve Teknoloji Haftası etkinlikleri çerçevesinde 49 ilde bulunan okul ve kurumlarda 111...

Gündem

TÜBİTAK, Resmi Gazete'de yayımlanan duyurusuyla birlikte iş yeri hekimi, teknik ve destek personeli, teknisyen ve tekniker pozisyonları.

İnegöl

İnegöl Dipsizgöl Mahallesi'nde, yüzyıllardır süregelen ve toplumsal cinsiyet rollerini bir günlüğüne değiştiren özgün bir gelenek yaşatılıyor.

İnegöl

Bilim ve teknolojinin öneminin her geçen gün arttığı günümüzde, MÜSİAD Saime Sultan Bilim ve Sanat Merkezi, ilkokul ve ortaokul öğrencileri...

Bursa

Ortaokul seviyesinde yedi bin çocuğa TÜBİTAK’ın Cumhuriyetin 100. Yılına özel hazırladığı bilim dergisini ulaştırıldı.

Asayiş

Türkiye'nin deprem gerçeğiyle yüzleşiyoruz! TÜBİTAK, diri fay hatlarını inceleyerek güncel deprem haritasını nasıl şekillendirecek?

Türkiye

TBMM'nin TÜBİTAK ile yürüttüğü Tutanak Bilgi Sistemi Projesi sayesinde yapay zeka, milletvekillerinin sesini tanıyarak konuşmalarını yazıya dökecek.

Eğitim

TÜBİTAK destekli olarak Zonguldak'ta Ekim ayı boyunca ilkokul, ortaokul ve liselerde Siber Güvenlik ve E-Gelecek temalı bilim söyleşileri düzenlenecek.

Teknoloji

TÜBİTAK BİLGEM, askeri güvenlik projelerinden edinilen tecrübe ve birikimle, kurumsal ihtiyaçları karşılayan Donanımsal Güvenlik Modülü geliştirdi.