Tesla Haberleri

Tesla haberleri ve güncel Tesla gelişmeleri, Tesla ile ilgili tüm video, Tesla fotoğrafları ve Tesla haberleri Genç Gazete sitemizde


Asayiş

Bursa’nın Gemlik ilçesinde Tesla marka elektrikli otomobil alev alev yandı. Sürücünün son anda yol kenarına çekip terk ettiği otomobil saniyeler...

Otomobil

İptal edilen Apple Car projesi hakkında yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Apple’ın Mercedes, Ford ve Tesla ile görüşmeler gerçekleştirdiği belirtilirken detaylı...

Otomobil

ABD'li elektrikli araç devi Tesla, piyasa değerinde ciddi bir kayıp yaşadı. Peki neden? İşte bunun sebepleri...

Gündem

Tesla'nın kurucusu Elon Musk, Almanya'daki Tesla fabrikasına yönelik yapılan yangın saldırısını düzenleyen örgütü sert bir dille eleştirdi.

Otomobil

Stellantis, alt otomobil markalarının Tesla NACS şarj standardını benimseyeceğini açıkladı. 2025'ten itibaren Supercharger kullanacak.

Dünya

Tesla, ABD pazarındaki Model Y fiyatlarına indirim yaptı. Geçici süreli indirimle Tesla Model Y fiyatı, 31.890 dolara kadar geriledi. Marka,...

Otomobil

Tesla, Türkiye'de giderek artan popülerliği ve ilgi üzerine ülkemizde gerçekleştireceği Türkiye Turu ile dikkat çekiyor.

Otomobil

Geri çağrılan modeller arasında 2012-2023 Model S, 2016-2024 Model X, 2017-2023 Model 3, 2019-2024 Model Y ve 2024 Cybertruck bulunmaktadır.

Otomobil

Tesla, Türkiye'deki Supercharger sayısına bir yenisini ekledi. Akhisar'a kurulan şarj istasyonu fiyatı ne kadar?

Otomobil

Tesla, İstanbul’daki ilk mağazasını bugün açtı. Tesla Metropol Store isimli mağaza nerede ve nasıl gidilir? İşte detaylar!

Otomobil

Elon Musk, uygun fiyatlı yeni Tesla modeli için çalışanlara bazı tavsiyelerde bulundu. Üretim hedefleri için ilginç ifadeler kullandı.

Teknoloji

ABD karayolu güvenlik idaresi tarafından çarşamba günü yayınlanan belgelerde, şirketin sorunları gidermek için bir yazılım güncellemesi göndereceği belirtildi.