Taciz Haberleri

taciz haberleri ve güncel taciz gelişmeleri, taciz ile ilgili tüm video, taciz fotoğrafları ve taciz haberleri Genç Gazete sitemizde


Asayiş

Şırnak'ta bir şahıs, kadını taciz ettiği iddiası nedeniyle bir grup tarafından darp edildi. Ağır yaralanan adam hastaneye kaldırıldı.

Yaşam

Pamukova'da yaşanan ve sosyal medyada geniş yankı bulan olayda, eşini kaybeden bir kadın, kendisini rahatsız eden adama tekme tokat daldı.

Asayiş

Anadolu Üniversitesi'nde bir öğretim üyesinin öğrencisine yönelik sözlü taciz iddiası gündemi sarsıyor.

Asayiş

Antalya Serik'te bir genç kızı taciz ettiği iddiasıyla yakalanan şüpheli, olay yerine gelen polise teslim edildi. O anlar neler yaşandı? 

Asayiş

Gaziantep'te 15 yaşındaki kız çocuğuna asansörde taciz ve bıçaklı saldırı iddiasıyla tutuklanan Ali K., ilk duruşmasına çıktı.

Asayiş

Malatya’da çadır kentte kalan 17 yaşındaki bir kız çocuğuna taciz de bulunduğu iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı.

İnegöl

İnegöl'de Kasımefendi caddesi üzerinde yürüyen genç kızların fotoğraflarını izinsiz çektiği iddia edilen yabancı uyruklu şahsı vatandaşlar dövdü.

Türkiye

Başörtülü kadınlara hakaretler ettiği görüntü ortaya çıkan kadın, gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Yaşam

Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde staj gören 17 yaşındaki üç lise öğrencisine cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen doktor tutuklandı.

Türkiye

Okulda tabletlerini topladığı kız öğrencilerin kumpas kurduğu Denizlili okul müdürü, hakkında açılan ‘cinsel istismar’ soruşturmasıyla hayatının en zor günlerini yaşadı....

Türkiye

Otobüste genç bir kıza yapılan tacizi engellemek isteyen 5 çocuk babası vatandaş karın bölgesinden bıçaklanarak hastanelik oldu.