Süperlig Haberleri

süperlig haberleri ve güncel süperlig gelişmeleri, süperlig ile ilgili tüm video, süperlig fotoğrafları ve süperlig haberleri Genç Gazete sitemizde


Spor

Süper Lig’in 26. haftasında konuk ettiği Konyaspor’u 2-0 mağlup eden Beşiktaş, evinde oynadığı son 4 maçı kaybetmedi.

İnegöl

2021-2022 sezonunda İnegölspor forması giyen Yusuf Özdemir, Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Alanyaspor formasıyla Beşiktaş'a attığı golle dikkatleri üzerine çekti....

Spor

Futbolseverleri büyük bir heyecanın beklediği haftada Trendyol Süper Lig, Trendyol 1. Lig ve diğer liglerde müthiş mücadelelere sahne olacak.

Spor

Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı konuk ettiği maçta sakatlanıp oyundan çıkan Muslera sahalardan ne kadar uzak kalacak? İşte detaylar..

Spor

Süper Lig’de yeni haftanın maç programı ve tarihleri belli oldu. Haftanın en dikkat çeken karşılaşması ise Fenerbahçe ile Trabzonspor derbisi...

Spor

Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turunda İstanbulspor, sahasında karşılaştığı ve yakından tanıdığımız Kepezspor'a 3-2 mağlup olarak organizasyona veda etti.

Spor

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında karşılaşacağı Antalyaspor maçı öncesi, Nevzat Demir Tesisleri'nde yoğun bir antrenman programına başladı.

Türkiye

Süper Lig’in başlamasına sayılı günler kala depremin vurduğu Hatay’da vatandaşlar, Akdeniz ekibinin başarısıyla mutlu olmayı umut ediyor.

Spor

Fenerbahçe, Zimbru hazırlıklarını sürdürdü

Spor

Ali Koç, transferler ve yeni sezon hakkında açıklamalarda bulundu.

Spor

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı günün ikinci antrenmanıyla sürdürdü.

Spor

Halil Dervişoğlu takımla ilk kez antrenmana çıktı