Piyasalar Haberleri

piyasalar haberleri ve güncel piyasalar gelişmeleri, piyasalar ile ilgili tüm video, piyasalar fotoğrafları ve piyasalar haberleri Genç Gazete sitemizde


Ekonomi

Eskişehir Kuyumculuk Mağaza Müdürü Emre Öztürk, bayram tatili boyunca kapalı olan piyasalarda altın hareketliliğinin hala devam ettiğini vurguluyor.

Ekonomi

Altın yatırımcılarının ve hafta sonu altın alışverişi yapacak vatandaşların dikkatine! Gram altında gözlenen yükseliş eğilimi sürüyor.

Ekonomi

Merkez Bankası, piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıklayarak politika faizini 250 baz puanlık bir artışla yüzde 45'e yükseltti.

Ekonomi

 Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 0,37'lik bir düşüşle 8.057,42 puandan tamamladı. Önceki kapanışa göre endeks 29,82 puan azaldı.

Ekonomi

İstanbul Borsası, güne pozitif bir başlangıç yaparak yatırımcıların yüzünü güldürdü. Peki, bu yükselişin arkasında ne var?

Ekonomi

TCMB Para Politikası Kurulu kasım ayında olağan toplantısında politika faizini 500 baz puan artırarak yüzde 40'a yükseltilmiş oldu.

Ekonomi

Türkiye'nin gündeminde olan en önemli konulardan biri Merkez Bankası'nın faiz kararı, yatırımcıları tedirgin ediyor...

Ekonomi

Borsa İstanbul'da işlemler sonucunda BIST 100 endeksi, günü yüzde 0,58'lik bir artışla 7.706,41 puandan tamamlayarak yatırımcılarını sevindirdi.

Ekonomi

Emtia Piyasası Fed'in Kararlarından Olumsuz Etkilendi

Güncel

Borsa haftaya yükselişle başladı Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftaya yüzde 0,82 yükselişle 8.105,36 puandan başladı.

Ekonomi

Küresel piyasalar yeni haftaya pozitif seyirle başlarken, gözler bu hafta İngiltere Merkez Bankası (BoE) faiz kararı ve ABD'de tarım dışı...

Ekonomi

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, önceki kapanışa göre 5,68 puan artarken, toplam işlem hacmi 123,5 milyar lira düzeyinde gerçekleşti.