Özellik Haberleri

özellik haberleri ve güncel özellik gelişmeleri, özellik ile ilgili tüm video, özellik fotoğrafları ve özellik haberleri Genç Gazete sitemizde


Teknoloji

Spotify, yapay zeka destekli çalma listesi oluşturma özelliğini test ettiğini açıkladı. İşte yeniliğin detayları...

Gündem

YouTube, Üye Özel Shorts özelliği ile içerik üreticilerine, ücretli abonelerine özel duyurular ve daha fazlasını sunacak.

Teknoloji

YouTube Music uygulamasının yeni özelliği belli oldu. Bu yenilik sayesinde artık aradığınız şarkıyı mırıldanarak bulabilirsiniz.

Teknoloji

Aktarılan bilgilere göre HyperOS kullanıcıları, YouTube için arka planda video oynatma özelliğine artık ücretsiz erişemeyecek.

Teknoloji

Amazon Prime kullanıcıları, artık Dolby özellikleri için ekstra ücret ödemek zorunda kalacak. İşte detaylar...

Teknoloji

WhatsApp, tek seferlik dinlenebilen sesli mesaj desteğini nihayet kararlı sürüme sundu. Ayrıca farklı yenilikler de bulunuyor.

Teknoloji

Instagram'ın yeni özelliği hesabı gizli olanları yakından ilgilendiriyor. Platformda kullanıcılar artık takip isteği gönderirken seçenekler arasından bir neden belirtmek zorunda.

Teknoloji

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından olan Instagram, daha estetik bir profil paylaşma özelliği ile geliyor.

Otomobil

Tesla Cybertruck artık suda da gidebilecek. Yeni Tekne ve Wade modları sayesinde 100 metreye kadar dayanacak.

Gündem

Mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcıların sohbetleri filtreleyebilecekleri yeni bir özelliği test etmeye başladı.

Teknoloji

WhatsApp, özellikle grup sohbetlerinde çok yararlı olacak mesaj sabitleme özelliğini kullanıma alıyor. Yeni özellik ile istenen mesajlar 30 güne kadar...

Teknoloji

Popüler video platformu YouTube, yeni bir sayaç özelliği üzerinde çalışıyor. Buna göre beğeni ve izlenmeleri anlık olarak görmek mümkün.