Mudanya Son Dakika Haberleri

Mudanya Son Dakika haberleri ve güncel Mudanya Son Dakika gelişmeleri, Mudanya Son Dakika ile ilgili tüm video, Mudanya Son Dakika fotoğrafları ve Mudanya Son Dakika haberleri Genç Gazete sitemizde


Bursa

Bursa Mudanya'da sahilde yürüyüş yapan vatandaşlar denizde fok balığı görünce şaşırdı. Vatandaşlar o anları kayda geçti.

Asayiş

Savcılık izniyle şüphelinin izini süren ekipler, sahte alkol üretilen depoya baskın yaptı. Baskında 105 litre kaçak içki ele geçirildi.

Bursa

Bursa'da AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Orhan Samast, Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nde de yer alacak şekilde Mudanya Belediye Meclis Üyeliği'ne...

Bursa

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi tarafından belediye başkanlığına aday gösterilmemesinin ardından ilk kez açıklama yaptı.

Bursa

Bursa’nın Mudanya ilçesinde ölü yavru yunus balığı karaya vurdu.

Bursa

Mudanya eski belediye başkanı Hasan Aktürk hayatını kaybetti.

Bursa

Bursa'nın Mudanya ilçesinde Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, marketlerde fiyat ve son kullanma tarihlerine yönelik denetimler gerçekleştirdi.

Bursa

Bursa'nın Mudanya ilçesinde kaldırıma çarpan elektrikli motosiklet sürücüsü hafif yaralandı.

Bursa

Mudanya Yolu’ndaki çile bitti, Geçit’te şerit sayısı 3’e çıktı.

Bursa

Mudanya'nın zengin doğal, tarihi ve kültürel değerlerini barındıran 131,6 km uzunluğundaki 'Rota Myrleia', Bursa Valiliği onayıyla kültürel amaçla ziyarete açıldı.

Asayiş

Bursa Mudanya'da tespih paketlerinin içine saklanmış elektronik sigara ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı.

Bursa

Bursa YHT Projesi Gar Yapım Çalışmaları ve Bursa Emek Şehir Hastanesi Metro Hattı Projesi sebebiyle uzun süredir kazı çalışmalarının devam...