Milli Eğitim Bakanı Haberleri

Milli Eğitim Bakanı haberleri ve güncel Milli Eğitim Bakanı gelişmeleri, Milli Eğitim Bakanı ile ilgili tüm video, Milli Eğitim Bakanı fotoğrafları ve Milli Eğitim Bakanı haberleri Genç Gazete sitemizde


Gündem

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamalarına ilişkin, "Atama sayılarını Hazine ve Maliye Bakanımızla birlikte önümüzdeki hafta içerisinde açıklayacağız" dedi.

Genel

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında hastanede tedavi gören çocukları ve hastane bünyesinde...

Genel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Türki Cumhuriyetler'den gelen çocukları ağırladı.

Politika

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Yavaş, Ankara’yı yavaşlattı. Ankara’nın hızlanması gerekiyor" dedi.

Genel

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin, AK Parti Erzurum İl Başkanlığı tarafından hazırlanan ve kamuoyuna ilk kez açıklanan “Zirve...

Eğitim

Milli Eğitim Bakanı (MEB) Sayın Mehmet Tekin, öğretmen atamalarında uygulanan mülakat sistemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

İnegöl

CHP İnegöl Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin hakkında açıklamalarda bulunarak Milli Eğitim Bakanı hakkında savcılığa suç duyurusunda da bulunacaklarını açıkladı.

Gündem

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, müfredatın çok ağır olduğunu ve derslerde sadeleştirme yapacaklarını duyurdu.

Gündem

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, eğitimde yaşanan şiddet olaylarına ilişkin bir mesaj yayımladı.

Eğitim

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ortaokullarda Türkçe dersinden geçmek için 70 puan şartının getirileceğini açıkladı.

Eğitim

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Türkçe dersinin öğrencilerin başarısında ne denli kritik bir rol oynadığını vurgulayarak yeni bir düzenleme duyurdu.

Eğitim

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni eğitim öğretim yılı dolayısıyla öğretmenlere hitaben özel mektup yazdı ve kısa mesajla gönderdi.