Küresel piyasalar Haberleri

küresel piyasalar haberleri ve güncel küresel piyasalar gelişmeleri, küresel piyasalar ile ilgili tüm video, küresel piyasalar fotoğrafları ve küresel piyasalar haberleri Genç Gazete sitemizde


Ekonomi

Altın piyasası, yatırımcıların ve ekonomistlerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Altın fiyatları, küresel ekonomik gelişmeler, jeopolitik riskler ve merkez bankalarının para...

Ekonomi

Küresel piyasalarda dalgalanan altın fiyatları, son dönemde belirsizlik ve dalgalanmalarla şekillenmeye devam ediyor.

Ekonomi

ABD'de Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) verisinin açıklanmasına yönelik beklentiler, piyasalarda önemli bir kritik noktayı oluşturuyor.

Ekonomi

ABD'nin Şubat ayı enflasyon verilerinin açıklanması, küresel piyasalarda önemli bir hareketliliğe sebep oldu.

Ekonomi

Altın fiyatları, küresel piyasalardaki dalgalanmalara ve döviz kuru değişikliklerine bağlı olarak hafta sonu önemli bir hareketlilik yaşadı.

Ekonomi

28 Ocak Pazar günü, yatırımcıların ve ekonomi takipçilerinin dikkatle izlediği altın fiyatları, haftanın son gününde değer kaybetti.

Ekonomi

Borsa İstanbul'da günü yüzde 0,76'lık artışla tamamlayan BIST 100 endeksi, yatırımcıları ne gibi etkiledi? İşte günün detayları ve analizleri.

Ekonomi

İstanbul Borsası, güne pozitif bir başlangıç yaparak yatırımcıların yüzünü güldürdü. Peki, bu yükselişin arkasında ne var?

Ekonomi

Borsa İstanbul'da yaşanan son dakika gelişmeleri: BIST 100 endeksi yükselişle kapanırken, Türkiye'nin ekonomik geleceği için ne anlama geliyor?

Ekonomi

Borsa İstanbul, günü yüzde 1,50'lik bir yükselişle kapattı; analistler bu hareketliliğin nedenlerini ve piyasadaki potansiyel etkilerini değerlendiriyor.

Ekonomi

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü %1,36'lık bir artışla tamamladı. Peki, bu yükselişin ardındaki dinamikler neler?

Ekonomi

 Borsa İstanbul'da gün sonunda BIST 100 endeksi yüzde 0,89'luk bir düşüşle 7.771,34 puana geriledi.