Kilis Haberleri

Kilis haberleri ve güncel Kilis gelişmeleri, Kilis ile ilgili tüm video, Kilis fotoğrafları ve Kilis haberleri Genç Gazete sitemizde


3.Sayfa

Briket yüklü tır motosiklete çarpması sonucu meydana gelen kazada motosiklette bulunan 4 yaşındaki çocuk ağır yaralanırken babası ise hayatını kaybetti.

3.Sayfa

Kilis’te bir evde baba, anne ve 3 çocuk ölü olarak bulundu.

Asayiş

Kilis’te son 5 günde kent genelinde yapılan güven ve huzur uygulamasında gözaltına alınan 17 şüpheliden 8’i cezaevine teslim edildi.

Asayiş

 Kilis’te 2 katlı binanın 1’inci katında çıkan yangında daire kullanılamaz hale geldi. Çevre sakinleri evlerinden kovalarla taşıdıkları suyla yangını söndürmeye...

Asayiş

Kilis'te park halindeki bir araca düzenlenen silahlı saldırı, şehri yasa boğdu. Sürücü Ali İhsan Yitmez olay yerinde hayatını kaybederken, yolcu...

Asayiş

Yediği mantardan zehirlenen akrabasını hastaneye götürürken kaza yaptı: 1’i ağır 3 yaralı

Eğitim

Türkiye, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve tarihe "asrın felaketi" olarak geçen depremlerle sarsıldı. Depremde yüzlerce öğretmen de öldü.

Asayiş

Kilis'te terör örgütü PKK/PYD/YPG üyesi olduğu iddia edilen şüpheli gözaltına alındı ve mahkeme tarafından tutuklandı. Detaylar haberimizde!

Gündem

İSRAİL’İN SALDIRISI ALTINDA OLAN FİLİSTİN’İNDE HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN KİLİS’TE DUALAR EDİLDİ.

Asayiş

Kilis’te hafif ticari araç ile motosikletin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı.

Asayiş

Kilis'te düzenlenen operasyonla yurda kaçak giriş yapan 6 düzensiz göçmen ile birlikte onlara yardım eden organizatör yakalandı.

Asayiş

Kilis’te otomobil ve motosikletin karıştığı trafik kazasında motosiklette bulunan 2 kişi yaralandı.