Jerome Powell Haberleri

Jerome Powell haberleri ve güncel Jerome Powell gelişmeleri, Jerome Powell ile ilgili tüm video, Jerome Powell fotoğrafları ve Jerome Powell haberleri Genç Gazete sitemizde


Ekonomi

Altın fiyatları, yatırımcıların ve ekonomi takipçilerinin sürekli gündeminde yer alan önemli bir konu olmaya devam ediyor.

Ekonomi

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri, Fed'in faiz kararları ve piyasa beklentileriyle birlikte değerlendiriliyor. 7 Nisan 2024 altın fiyatları

Ekonomi

Altın piyasalarında yaşanan son dakika gelişmeleri, yatırımcıları yakından ilgilendiriyor. Özellikle gram, çeyrek ve ons altın fiyatlarında hareketlilik var.

Ekonomi

Küresel piyasalarda dalgalanan altın fiyatları, son dönemde belirsizlik ve dalgalanmalarla şekillenmeye devam ediyor.

Ekonomi

Altın fiyatları, yatırımcılarını sevindiren dalgalı seyri ile dikkat çekiyor. 30 Mart'ta güncellenen rakamlar, gram ve çeyrek altında son durumu ortaya...

Ekonomi

 Borsa İstanbul'da gün sonunda BIST 100 endeksi yüzde 0,89'luk bir düşüşle 7.771,34 puana geriledi.

Ekonomi

 Borsa İstanbul'da yaşanan düşüşün arkasında ne var? Endekslerdeki kayıp ve küresel ekonomik etkilerin detaylı analizi.

Ekonomi

Günün sürpriz bir yükselişle kapanışını gerçekleştiren Borsa İstanbul, yatırımcılara ve ekonomiye moral verdi.

Ekonomi

İstanbul Borsası'nda BIST 100 endeksi, yüzde 0,55 değer kazanarak günü 7.705,99 puandan tamamladı.

Ekonomi

 Borsa İstanbul'da yaşanan %3,33'lük düşüşün ardında neler var? Küresel piyasalar ve gelecek haftanın kritik faiz kararları nasıl bir etki yaratacak?

Ekonomi

BIST 100 endeksi günü düşüşle kapattı. ABD Merkez Bankası ve küresel piyasaların etkisi ne oldu? Yarının gündeminde neler var?

Ekonomi

İstanbul'da yaşanan son olaylar, borsanın yüzde 3,36 oranında değer kaybetmesine yol açtı. BIST 100 endeksi, günü 7.842,66 puanla kapattı.