Iş Haberleri

iş haberleri ve güncel iş gelişmeleri, iş ile ilgili tüm video, iş fotoğrafları ve iş haberleri Genç Gazete sitemizde


Astroloji-Rüya

Rüyada ceket görmek ne anlama gelir? Ceket rüyası, iş, sağlık, aile, ve mutluluğa dair önemli mesajlar içerir. İşte dini rüya...

Gündem

İş arayanlara müjdeli bir haberler geliyor. Türkiye genelindeki güvenlik ihtiyacını karşılamak amacıyla KPSS şartı aranmaksızın bekçi alımı yapılacak.

Astroloji-Rüya

Oğlak burcu erkekleri, kendilerine her fırsatta güvenen, dik başlı ve inatçı bir yapıya sahip. Aynı zamanda içlerine de kapanık olan...

Yaşam

Ünlü iş insana Mehmet Salih Tatlıcı'nın serveti üzerinde Miras davası sürerken kritik bir gelişme yaşandı. Taraflardan birinin ortaya attığı iddia...

Güncel

Aksaray’da 5 katlı binanın çatısında ölüme meydan okurcasına çalıştılar.Uzmanlar işçilerin güvenlik önlemi almadan çalışma yapmalarının iş cinayeti olduğunu söyledi.

Gündem

Mudanya Belediyesi internet üzerinden çeşitli branşlarda 150 personel alımı yapacağını duyururken, ilana 2 binin üzerinde başvuru geldi.

Sağlık

Karpal tünel sendromunun eliyle iş yapanlarda daha sık görüldüğünü belirten uzmanlar, hastalığın en önemli belirtisinin gece uykusundan uyandırması olduğunu söyledi.

Gündem

15 Yıldır işe gitmediği şirketine zam verilmediği için dava açtı.

3.Sayfa

Samsun’da geri geri manevra yapan iş makinesinin altında kalarak ezilen 39 yaşındaki özel güvenlik görevlisi olay yerinde hayatını kaybetti.