Hayat Hikayeleri Haberleri

Hayat Hikayeleri haberleri ve güncel Hayat Hikayeleri gelişmeleri, Hayat Hikayeleri ile ilgili tüm video, Hayat Hikayeleri fotoğrafları ve Hayat Hikayeleri haberleri Genç Gazete sitemizde


Bursa

Bursa, bugün 36 değerli vatandaşını kaybetti. Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Yakınlarına bağ sağlığı diliyoruz.

Bursa

Bursa'da bugün kaybedilen 39 değerli hayat, kentteki yas ve anıların ortak paydası oldu. Bu acı kayıpların ardındaki hikayeler, acılar ve...

Bursa

Bursa, bugün hüzünlü bir güne tanıklık ediyor. Kentte hayatını kaybeden 31 değerli insanımızın ardından, yas ve hatıralarla dolu bir gün...

İnegöl

İnegöl’de bugün 5 vatandaşımız vefat etti. Allah rahmet eylesin! Mekanları cennet olsun! İşte bugün İnegöl'de vefat edenler!

İnegöl

15 Kasım 2005 Çarşamba günü. Bugün, İnegöl'de yaşanan kayıpların yası tutuluyor. Altı değerli insanımızı kaybettik.

Sağlık

Trabzonlu Engin Özer, serebral palsi hastası iki çocuğuyla daha iyi ilgilenebilmek için 43 yaşında erken emekliliği seçti.

Bursa

Bursa’da yaşanan kayıplar, kent halkını yasa boğuyor. Allah rahmet eylesin. Mekanları Cennet olsun. Yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Bursa

Bursa, 07 Kasım 2023 Salı günü... Bursa'nın farklı kesimlerinden 37 insanın vefat haberleri geldi. Allah rahmet eylesin!

İnegöl

 İnegöl’de bugün hayatını kaybeden 5 değerli birey için düzenlenen cenaze törenleri ve detayları: bir toplumun hüzünlü ama saygılı veda anları.