Genç Gazete sondakika Haberleri

Genç Gazete sondakika haberleri ve güncel Genç Gazete sondakika gelişmeleri, Genç Gazete sondakika ile ilgili tüm video, Genç Gazete sondakika fotoğrafları ve Genç Gazete sondakika haberleri Genç Gazete sitemizde


Asayiş

Esenyurt’ta haraç vermeyi kabul etmeyen kişinin iş yeri, 2’inci kez motosikletli saldırganların hedefi oldu. İş yeri sahibinin evi de kurşunlandı.

Asayiş

Şırnak'ta bir şahıs, kadını taciz ettiği iddiası nedeniyle bir grup tarafından darp edildi. Ağır yaralanan adam hastaneye kaldırıldı.

Gündem

İstanbul'da yakında deprem olma ihtimali var mı yok mu? Bilim insanları arasında yaşanan sert tartışmalar gündemi meşgul ediyor.

Asayiş

Denizli Merkezefendi ilçesinde, aralarında çıkan tartışma sonucu babasını bıçaklayan genç, ormanda ölü olarak bulundu.

Yaşam

Sinop’ta 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 10 kişi yaralandı. Kaza, Sinop-Ayancık yolu İncirpınarı köyünde meydana geldi.

Asayiş

Sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile intihar edeceğini söyleyen Yağmur Sarnıç, hastaneye kaldırıldı.

Astroloji-Rüya

Rüyada Buz görmek ne anlama gelir? Rüyada buz görmek ne demek? Rüyada buz görmekle ilgili Dini rüya tabirlerini paylaşıyoruz.

Astroloji-Rüya

Rüyada abdest bozmak, büyük ve küçük tuvaletini yapmak ne anlama gelir? İşte dini rüya tabirlerine göre rüyada tuvaletini yapmak..

Spor

Biz futbol hakemlerimizi beğenmeyip, maçlarımıza yabancı hakem talebini dillendirirken, UEFA hakemlerimizi önemli maçlarda görevlendiriyor.

İnanç

İslam dininde yılda iki bayram var. Halk dilinde dini bayramlardan bir gün öncesine Arefe deniyor. Peki arefe ne demek? Gerçek...

Bursa

Bursa'da Ramazan ayı boyunca camiye gelip teravihe katılan çocuklara tablet, akıllı saat ve harçlık gibi ödüller verildi.

Bursa

Bursa'da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan tır, park halindeki hafif ticari araca çarptı. Kamera çarpmayı kaydetti.