Molla Cami'nin Yorumu

Rüyada Küçük veya Büyük Abdestini yapmak ne demek?

Molla Cami'ye göre, rüyada tuvaletini yapmak, abdestini bozmak kişinin sıkıntılarından kurtulacağına, hasta ise iyileşeceğine, derdi varsa derman bulacağına, borcu varsa ödeyeceğine, affa ve afiyete erişeceğine işaret eder.
Rüyada büyük abdestini yaptığını gören insan, dünyevi sıkıntılarından kurtulur
Mal sahibi ise malın zekatını ve sadakasını verir. 

Tuvalet Wc Işemek (2)-1

Rüyada Abdest Yeri görmek ne demek?

Rüyada Abdest yaptığı yeri, tuvaleti görmek, kişinin malını nasıl harcayacağına dair ipuçları verir.
Tuvaletini yaptığı yer bilinen bir yer ise ihtiyacı için meşru harcamalar yapacağına, bilinmeyen bir yer ise malını bilinmeyen bir yere harcayacağına işaret eder.

Tuvalet Wc Işemek (2)

Rüyada tuvaletinin Toprakla Üstünü Örtmek ne demek?

Abdest bozup toprakla üstünü örtmek, bir malı elde tutup gizlemek, hesaba para yatırıp saklamak olarak yorumlanır.

Tuvalet Wc Işemek (1)-1

Diyanet'in Rüya Yorumu

Sokak Ortasında Abdest bozmak ne anlama gelir?

Diyanet'e göre, sokak ortasında tuvaletini yapmak kişinin bir hata yapması ve bunun sonucunda  toplumda rezil olmasına işaret eder.
Bir kimsenin rüyasında büyük abdesti ile oynadığını, karıştırdığını görmesi; o kimsenin kısa süre sonra eline bol para geçeceğine işarettir.
Kişinin rüyasında başka bir kimsenin tuvaletini yaptığını, büyük abdestini bozduğunu görmesi; o kimsenin eline haramdan mal ve para geçeceğine, iş hayatında birtakım maddî zararlara uğrayıp dolandırılacağına işaret eder.

Tuvalet Wc Işemek (1)

Rüyada Kağıt Üzerinde Abdestini bozmak ne demek?

Rüyada  tuvaletin, abdestin, bir kağıt üzerine yapılması ve onun toplanması, kişinin hatasını gizlemeye çalıştığına ve maddi kazanç elde etmeye çalıştığına işaret eder.

Koç burcu kadınını nasıl tanırsınız? Koç burcu kadını hakkında her şey! Koç burcu kadınını nasıl tanırsınız? Koç burcu kadını hakkında her şey!

Kaynak: Ayhan Talha Bayraktar