FİFA Haberleri

FİFA haberleri ve güncel FİFA gelişmeleri, FİFA ile ilgili tüm video, FİFA fotoğrafları ve FİFA haberleri Genç Gazete sitemizde


Teknoloji

Futbolseverlerin genellikle tercih ettiği EA FC yani eski adıyla Fifa, yeni oyununa yapay zeka özelliklerini entegre etmeye hazırlanıyor.

Gündem

FIFA Başkanı Gianni Infantino, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan ve sonrasında şiddet olaylarının yaşandığı Türkiye Süper Lig maçına ilişkin önemli...

Spor

FIFA Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Beşiktaş Kulübü'nün eski futbolcusu Tyler Boyd'a yaklaşık 1 milyon Euro tazminat ödemesine hükmetti.

Spor

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), futbol dünyasını sarsan mavi kart iddialarına resmi bir açıklama ile yanıt verdi.

Spor

FIFA'dan yapılan açıklamada, "Şeffaflığı teşvik etme çabaları doğrultusunda, tescil yasağına tabi kulüpleri listeleyen dijital bir uygulama" başlatıldığı...

Spor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, FIFA tarafından verilen 2 dönem transfer yasağı dolayısıyla Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) yaptıkları itirazın...

Spor

Avrupa Adalet Divanı, UEFA ve FIFA'nın 2021'de Avrupa Süper Ligi'nin oluşumunu engelleyerek rekabet yasalarına aykırı hareket ettiğini açıkladı.

Spor

FIFA Kulüpler Dünya Kupası, 2025'ten itibaren nasıl bir değişim yaşayacak? Yeni format, hangi yenilikleri beraberinde getiriyor?

Spor

İspanyol futbolcu Marc Bartra alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle Trabzonspor'u FIFA'ya şikayet ettiği ileri sürüldü.

Spor

Son dönemlerde tepki çeken hakemlerimizin birkaçı yeni FIFA kokartı alırken, bazıları da FIFA kokartını kaybetti. İşte detaylar.

Spor

FIFA’da uluslararasın futbolun gelişiminden sorumlu olan Fransız futbol adamı, futbolda dev bir değişiklik için düğmeye bastı.

Spor

Lionel Messi, kariyerindeki sekizinci Altın Top (Ballon d'Or) ödülünü kazanarak futbol tarihine adını bir kez daha altın harflerle yazdırdı.