Fas Haberleri

fas haberleri ve güncel fas gelişmeleri, fas ile ilgili tüm video, fas fotoğrafları ve fas haberleri Genç Gazete sitemizde


Dünya

Dünyaca ünlü kahve zinciri Starbucks, İsrail'e destek verdiği iddiaları sonrasında Fas'tan çekilme kararı aldı. Bu karar, şirket çalışanları ve sadık...

Gündem

Amerika'lı eski asker ve analist olan Douglas Macgregor, İsrail kara saldırısına yönelik Endonezya'dan Fas'a bölge ülkelerinin İsrail'e karşı...

Dünya

Uluslararası Kızılhaç Kızılay Dernekleri Federasyonu (IFRC), Fas'ta depremden etkilenen bölgelerde 6,6 milyon kişinin yaşadığını bildirdi.

Güncel

Fas'ın belirli bir konu veya ihtiyaç doğrultusunda dört farklı ülkenin yardım teklifini kabul ettiğini ifade etti. İşte detaylar:

Dünya

Fas’ın El-Huz bölgesinde meydana gelen depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 2 bin 12’ye, yaralananların sayısı 2 bin 59’a yükseldi.

Dünya

FAS’IN EL-HUZ BÖLGESİNDE MEYDANA GELEN 7.2 BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLERİN SAYISI BİN 305’E, YARALANANLARIN SAYISI İSE BİN 832’YE YÜKSELDİ.

Asayiş

Fas’ın El-Huz bölgesinde meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremde 632 kişi hayatını kaybetti, 329 kişi yaralandı.

Güncel

Fas’tan İspanya'ya bağlı Kanarya Adaları’na giden göçmenleri taşıyan botun batması sonucu 11’i kadın, 3’ü çocuk toplam 51 kişi hayatını kaybetti.