Drift Haberleri

Drift haberleri ve güncel Drift gelişmeleri, Drift ile ilgili tüm video, Drift fotoğrafları ve Drift haberleri Genç Gazete sitemizde


Bursa

Bursa'da araçları ile drift atan 161 sürücüye toplamda 5 milyon 189 bin 513 TL idari para cezası yazıldı.

Asayiş

Kayseri’de drift atıp egzoz patlatarak çevreye rahatsızlık veren sürücüye, sosyal medya platformlarından tespit edilerek 35 bin 119 TL trafik cezası...

Asayiş

İstanbul Başakşehir'de drift yaparak trafiği tehlikeye atan spiker kadın, sosyal medyada paylaştığı macerasının bedelini ağır ödedi.

Asayiş

Fatih ilçesinde, Drama Caddesi üzerinde bugün meydana gelen olayda, bir sürücü aracıyla ara sokaklarda drift yaparak trafiği tehlikeye düşürdü.

Asayiş

Drift tutkunu genç arabasıyla drift yaparken hızını alamayıp mağazaya daldı o anları kameralar kaydetti.Mağazada maddi hasar oluştu

Asayiş

DRİFT ATAN SÜRÜCÜYE 20 BİN 342 TL PARA CEZASI KESİLEREK, ARACI 60 GÜN TRAFİKTEN MEN EDİLDİ.

Gündem

İnegöl Süleymaniye mahallesinde 16 AVR 394 plakalı aracıyla drift atan alkollü sürücü Sezgin Ç.'ye 30 bin lira ceza kesildi.

Gündem

Bursa’da bir otomobil sürücüsü trafikte aracıyla dakikalarca drift atarak hem diğer sürücüleri, hem de çevredekileri bezdirdi.

Gündem

İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri drift yapanlara göz açtırmıyor. Son olarak kovalamaca sonucu yakalanan motosikletin sürücüsüne drift atmaktan ceza yağdı.