Cumhurbaşkanı Haberleri

cumhurbaşkanı haberleri ve güncel cumhurbaşkanı gelişmeleri, cumhurbaşkanı ile ilgili tüm video, cumhurbaşkanı fotoğrafları ve cumhurbaşkanı haberleri Genç Gazete sitemizde


Gündem

Geçen hafta 83 yaşına giren İrlanda Cumhurbaşkanı Higgins’in 1 haftadır hastanede tedavi gördüğü öğrenildi.

Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bağdat temasları çerçevesinde Irak Başbakanı Muhammed Şiya Sudani ile görüştü.

Politika

Türkiye'nin ekonomik yönetimine ilişkin spekülasyonlara açıklık getirerek, Cumhurbaşkanı'nın ekonomi programına tam destek verdiğini vurguladı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ni ziyareti sırasında Sarp ve Rümeysa adlı çocuklarla arasındaki sohbet kameralara yansıdı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “31 Mart seçimlerinin neticelerini açık yüreklilikle değerlendireceğiz, öz eleştirimizi cesaretle yapacağız” dedi.

Ekonomi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Isparta mitingindeki konuşmasında sabit gelirliler ve emeklilere mesaj vererek, "Enflasyon düştükçe bu tablonun getirilerini çalışanlarımıza ve...

Gündem

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar hakkındaki kararlar Resmi Gazete’de yayımlandı. Milli Eğitim Bakanlığı Rize İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen görevden...

Ekonomi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Mayıs ayına kadar yıllık enflasyonda ciddi bir gerileme beklemiyoruz” dedi.

Genel

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Bingöl’de iş insanlarıyla bir araya geldi.

Türkiye

Atanamayan Uzmanlar Derneği (ATAUZDER) Genel Başkanı Mustafa Gündeşli, Cumhurbaşkanı'na yönelik önemli bir çağrıda bulundu.

Genel

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarında Mersin, Kayseri, Van ve Batman İl Emniyet Müdürlükleri’ne yeni atamalar gerçekleştirildi.

Genel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yoğun bir program için Adana'ya geldi. Karşılamada Adana Valisi Yavuz Selim Köşger ve yerel protokol üyeleri...