Bursa'dan Haberleri

Bursa'dan haberleri ve güncel Bursa'dan gelişmeleri, Bursa'dan ile ilgili tüm video, Bursa'dan fotoğrafları ve Bursa'dan haberleri Genç Gazete sitemizde


Bursa

Bursa -Kars seferindeki Yolcu otobüsü Kars'ta şarampole devrildi, ilk belirlemelere göre kazada 7 kişi hayatını kaybetti, 22 kişi yaralandı.

Bursa

08 Temmuz 2023 Cumartesi günü Bursa’da vefat edenlere ve defnedilenlere Allah’tan (c.c.) rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Bursa

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Lozan Mübadelesi’nin 100. Yılı Anısı’na ‘Bursa Günlüğü Hikâye Yarışması’ düzenleniyor.

Bursa

Dünya Satranç Federasyonu (FIDE) Haziran Ayı Dünya Sıralaması yayınlandı. 12 yaşındaki yıldız sporcusu Yağız Kaan Erdoğmuş, Elo puanını 2475’e çıkardı.

Bursa

Yenişehir'de basılan “Darphane-i Yenişehir” yazılı sikkenin Osmanlı’nın ilk parası olduğu iddia edildi. Paranın Katar’daki İslam Eserleri Müzesi’nde sergilendiği öğrenildi.

Bursa

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Tarım Peyzaj A.Ş., Bursa’dan getirdiği meyve ve sebzeleri düzenli olarak afetzedelere dağıtıyor.