BURSA'DA BUGÜN Haberleri

BURSA'DA BUGÜN haberleri ve güncel BURSA'DA BUGÜN gelişmeleri, BURSA'DA BUGÜN ile ilgili tüm video, BURSA'DA BUGÜN fotoğrafları ve BURSA'DA BUGÜN haberleri Genç Gazete sitemizde


Bursa

Bugün Bursa’da vefat edenlere ve defnedilenlere Allah’tan (c.c.) rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Bursa

Bursa’da vefat edenlere ve defnedilenlere Allah’tan (c.c.) rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. Bursa’da bugün kimler vefat etti?

Bursa

Bursa, bugün 36 değerli vatandaşını kaybetti. Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Yakınlarına bağ sağlığı diliyoruz.

Bursa

Bursa'da bugün 40 kişinin vefat ettiği ve defnedildiği bildirildi. Bu acı kayıplar, şehrin halkını yasa boğarken, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı...

Bursa

Bursa’da yaşanan kayıplar, kent halkını yasa boğuyor. Allah rahmet eylesin. Mekanları Cennet olsun. Yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Bursa

Bursa, 02 Kasım 2023 Perşembe günü 31 vatandaşını kaybetti. Her yaştan insanın bulunduğu bu liste, toplumun ortak hüznünü yansıtıyor.

Bursa

11 Ekim 2023 Çarşamba günü Bursa'da vefat eden 39 vatandaşımız  toprağa verildi. Allah vefat edenlerimize rahmet eylesin!

Bursa

03 Ekim 2023 Salı,  Bursa'da bugün 32 değerli insan aramızdan ayrıldı. Kimler vefat etti, kaç yaşında ve hangi aileden olduklarını...

Bursa

Bursa'da bugün 37 yürek sessizliğe büründü. Peki, bu değerli canları kaybedenler arasında tanıdıklarınız var mı?

Bursa

Bursa ve çevresi için yapılan son, güncel hava durumu tahminlerini bu haberimizde paylaşıyoruz.

Bursa

Bursa’da bugün son, güncel akaryakıt fiyatları. Bursa’da akaryakıt istasyonlarında, Bursa benzin, Bursa motorin, Bursa LPG ve Bursa otogaz kaç lira?

Bursa

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında ortak projeler geliştirmek ve uygulamak amacıyla iş birliği protokolü imzalandı.