Bursa Büyükşehir Belediye Haberleri

Bursa Büyükşehir Belediye haberleri ve güncel Bursa Büyükşehir Belediye gelişmeleri, Bursa Büyükşehir Belediye ile ilgili tüm video, Bursa Büyükşehir Belediye fotoğrafları ve Bursa Büyükşehir Belediye haberleri Genç Gazete sitemizde


Bursa

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, oyunu Gümüştepe İlkokulu’nda kullanarak, mahalli idareler genel seçiminde sonuçların Bursa ve Türkiye için hayırlı...

Bursa

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve AK Parti'nin yeni yüzü Gökhan Dinçer, Mudanya Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu. 

Bursa

Her insanın hayatında vazgeçilmez bir yeri vardır. Bursa'da bugün, sevdiklerini yitiren ailelerin acısını ve anılarını paylaşarak, vedalaşan canları anıyoruz.

Bursa

25 Ekim 2023 Çarşamba günü Bursa'da kaybettiğimiz canlara Allah'tan rahmet diliyoruz. Fakat bugünkü kayıplarımız kimlerdi ve onların hikayeleri nelerdir?

Bursa

Hayatlarının son demlerini Bursa'da geçiren bu vatandaşlarımızın yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Bursa

12 Ekim 2023 tarihinde Bursa'da vefat eden 33 vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Bursa

Bursa, 06 Ekim 2023 tarihinde 37 değerli vatandaşını kaybetti. Hüzünlü haberin detaylarına dair merak edilen bilgiler haberimizde yer almaktadır.

Bursa

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kurban Bayramı’nın ilk gününü huzurevi sakinleriyle geçirdi