Başkent Haberleri

başkent haberleri ve güncel başkent gelişmeleri, başkent ile ilgili tüm video, başkent fotoğrafları ve başkent haberleri Genç Gazete sitemizde


Güncel

Ankara'da meydana gelen şiddetli yağışlar sonucunda yaşanan sel felaketi, başkentin birçok ilçesinde su baskınlarına ve altyapı sorunlarına neden oldu.

Kültür& Sanat

Ankara'nın tarihi Hamamönü semti, başkentin kalbinde yer alır ve yüzyıllar boyunca çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapmıştır.

Dünya

Lübnan hükümeti, başkent Beyrut'ta gerçekleştirilen saldırı sonucunda Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Salih El Aruri ve...

Asayiş

Başkentte "Ayhan" kodlu şüphelinin elebaşı olduğu suç örgütüne yönelik operasyon kapsamında 20 zanlı daha gözaltına alındı.

Çevre

Başkentte şehit ve gaziler açık hava sinemasında anıldı

3.Sayfa

İki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1’i çocuk toplam 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.

3.Sayfa

Başkentte bir otomobilin takla attığı kazada bir kişi yaralandı.

3.Sayfa

Başkentte haftalardır etkisini sürdüren sağanaklar sebebiyle fareler caddeleri bastı. Yemek arayan çok sayıdaki fareyi gören vatandaşların şaşkına döndü.

Çevre

Ankara’da etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Yollar su altında kalırken, vatandaşlar araçlarının zerine çıkarak kurtarılmayı bekledi.