Banka Haberleri

Banka haberleri ve güncel Banka gelişmeleri, Banka ile ilgili tüm video, Banka fotoğrafları ve Banka haberleri Genç Gazete sitemizde


Türkiye

Bankaların aldığı karar doğrultusunda Pazartesi günü Türkiye'deki ATM'lerde önemli bir değişiklik yaşanacak

Ekonomi

Emekliler için güzel bir haber var! 30-31 Mart tarihleri arasında, Ziraat Bankası tarafından 11200 TL nakit ödeme yapılacak.

Ekonomi

38 milyon müşterisi olan bankanın sisteminde arıza meydana geldi. Arıza haberinin duyurulmasının ardından müşteriler ATM’ye koştu.

Ekonomi

Türkiye'deki bankaların kredi kartı komisyon oranlarına dair önemli bir kararın alındığını duyurarak, üç kamu bankasının bu kapsamda indirim yapma kararı.

Ekonomi

Türkiye genelinde faaliyet gösteren birçok banka, milyonlarca vatandaşa kredi kartları ile ilgili kötü haber vererek, kartlarını tek tek kapatmaya hazırlanıyor.

Ekonomi

Son zamanlarda kredi kartlarında yapılan değişiklikler ve bankaların uyarıları, kart sahiplerini endişelendirmeye devam ediyor.

Ekonomi

Bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçtiğimiz hafta 103 milyar 624 milyon lira artarak 11 trilyon 941 milyar 109 milyon liraya yükseldi.

Asayiş

Kırşehir’de bir banka şubesinde meydana gelen olayda sıra yüzünden görevlilerle tartışan bir kişi, şüpheli paket ihbarında bulundu.

Ekonomi

Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurumu (BDDK), bankalara yönelik yeni düzenlemeleri Resmi Gazete'de yayımlayarak yürürlüğe koydu. Bu yeni düzenlemelere göre, artık...

Ekonomi

Emeklilerin maaşlarını belirli bir bankaya taşımaları durumunda, çeşitli bankaların sunmuş olduğu promosyonlar emekliler için önemli bir maddi...

Gündem

200 liradaki değişikliği fark eden işletmeci, talih kuşunu yakaladı.

Yaşam

Hatay'da depremzede bir kadın, bankaya yatırdığı 130 milyon TL'yi neden hesabında göremiyor? Banka ne diyor?