Antalya haberler Haberleri

Antalya haberler haberleri ve güncel Antalya haberler gelişmeleri, Antalya haberler ile ilgili tüm video, Antalya haberler fotoğrafları ve Antalya haberler haberleri Genç Gazete sitemizde


Yaşam

Halk otobüsünün neden olduğu zincirleme trafik kazasında 8 kişi yaralandı, sürücü sıkışarak itfaiye tarafından kurtarıldı.

Gündem

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 1 kişinin ölümü ve 10 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanın teleferik kazasıyla ilgili açıklama yaptı.

Gündem

Antalya'da 1 kişinin öldüğü Tünektepe Teleferik kazasında bu sabah saat 07.00 itibariyle 15 kabinde 96 kişi tahliye edildi.

Asayiş

4 çocuk annesi Elif Atlı, ev sahibinin evi boşaltmaları için elektrik saatini söktüğünü, yandaki depoya taşıyıp kapısını da kilitlediğini söyledi.

Asayiş

Yolcu otobüsü ile otomobilin çarpıştığı kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybetti, otobüste bulunan 5 kişi de yaralandı.

Asayiş

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde yaya geçidinden karşıya geçerken otomobilin çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti.

Asayiş

Ormancı Cemil Özcan’ın yaptığını görenlerin ağzı açık kaldı. Zehirli olduğu ileri sürülen akreplere kendini sokturan Özcan, şifa bulduğunu iddia etti.

Asayiş

Alanya'ya ailesiyle tatile gelen ve keşif için dışarı çıktıktan sonra 3 gündür kendisinden haber alınamayan Alman kadın turist için ekipler...

Asayiş

BOŞ ARAZİDE 30-35 YAŞLARINDA BİR ERKEK CESEDİ BULUNDU. ÜZERİNDEN KİMLİK ÇIKMAYAN ŞAHSIN ÖLÜM NEDENİ OTOPSİ SONRASI ORTAYA ÇIKACAK

Asayiş

Asansörden inip gözüne takılan spor ayakkabısına uzun süre baktı, yolundan dönüp ayakkabıyı çantasına attı.

Haberde İnsan

Hiç gitmediği İstanbul’dan gelen cezalar bezdirdi: 'Plakayı değiştireceğim'

Asayiş

Antalya’da yaklaşık 1 aydır ailesiyle birlikte yaşayan genç kadın, babasına ait dairelerden birinin tapusunun kendi üzerine yapılması isteği reddedilince çılgına...