Alzheimer Haberleri

Alzheimer haberleri ve güncel Alzheimer gelişmeleri, Alzheimer ile ilgili tüm video, Alzheimer fotoğrafları ve Alzheimer haberleri Genç Gazete sitemizde


Kadın & Aile

Yeni bir araştırma, D vitamininin düzenli kullanımının, Alzheimer ve bunama riskini azaltabileceğini ortaya koyuyor.

Yaşam

Son zamanlarda, Alzheimer hastalığına bağlı vakaların artış gösterdiği alarm verici bir gerçeklikle karşı karşıyayız.

Gündem

Prof. Dr. Canan Karatay, sağlıklı yaşamın savunucusu olarak bilinen bir uzmandır. Alzheimer ve Parkinson gibi nörodejeneratif hastalıkların önlenmesi.

Bursa

Bursa'nın Mudanya ilçesinde meydana gelen olayda, jandarma ekipleri tarafından kaybolan bir Alzheimer hastası yaşlı adamın bulunarak ailesine teslim edildi.

Gündem

Epilepsi, Alzheimer, migren ve göz damlası tedavilerini içeren kritik ilaçlara erişimde yaşanabilecek mağduriyet konusunda bir uyarı ve çağrıda bulundu.

Bursa

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde, akşam saatlerinde evinden ayrıldıktan sonra bir daha dönmeyen 90 yaşındaki Alzheimer hastası...

Sağlık

 Alzheimer hastalığına karşı doğal çözüm: Bilim insanları, Bu yiyeceğin tüketiminin Alzheimer ve Parkinson hastalıklarını önleyebileceğini açıkladı.

Sağlık

Türkiye'de kamu ve üniversite hastaneleri içerisinde ilk kez Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde uygulamaya alınan "amiloid PET" görüntülemesi sayesinde Alzheimer,...

Bursa

Bursa'da sabah saatlerinde bahçeye çıkma bahanesiyle evinden çıkan ve bir süre sonra kaybolan 83 yaşındaki bir kadın, Jandarma ekipleri tarafından...

Sağlık

Dünya genelindeki 55 milyondan fazla Alzheimer hastasına her 3,2 saniyede yeni bir kişi ekleniyor. Beyninizi ihmal etmeyin!

Sağlık

Yaşlanmanın doğal bir süreci olarak kabul edilen unutkanlık, aslında Alzheimer hastalığının ilk belirtilerinden biri olabilir.

Sağlık

Araştırmacılar, parmak ucundan alınan kan örneği ile Alzheimer hastalığının erken teşhis edilmesinin mümkün olabileceğini belirledi.