Kurban Bayramı'na Sayılı Günler Kala Kurbanlık Fiyatları Ne Kadar? Kurban Bayramı'na Sayılı Günler Kala Kurbanlık Fiyatları Ne Kadar?

TÜM SEKTÖRLERDE İTSO'NUN DESTEĞİ

İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, İTSO Meclis Başkanı Mahmut Demirtaş ve İTSO Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretinde konuşan esnaf odaları başkanları, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası'nı ağabeyleri olarak gördüklerini belirterek, tüm sektörlerde İTSO'nun desteğini hissettiklerini ve bundan dolayı büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdiler.

İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ ise "Geçtiğimiz günlerde dernek ve odalarımızla birlikte ilk defa gerçekleştirdiğimiz 'İnegöl İş Dünyası Platformu' toplantısının akabinde ziyaretlerimize başladık. Bizler, İnegöl'e hizmet etmek için bir araya gelen kişi ve kuruluşlarız. İnegöl'detüm sektörlere hizmet etmeye devam ediyoruz. Sosyal hayatta da iş dünyasında da birlikte olan insanlarız ama kurumların bu fotoğrafları vermesi, bu birlik ve beraberliği sosyal açıdan da insanlara yansıtması gerektiği düşüncesindeyiz. Misafirperverliklerinden dolayı Oda Başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. İnegöl'de hangi Odanın ne derdi varsa bu bireysel değildir, hepimizin derdidir. Biz bu birlik ve beraberliği sürdürerek tüm sorunları tek vücut olarak aşmak düşüncesindeyiz" ifadelerini kullandı.

Başkan Yavuz Uğurdağ ve yönetim kurulu üyeleri, esnaf oda başkanlarını, 27 Şubat Çarşamba günü İTSO binasında 2'ncisi gerçekleştirilecek olan İnegöl İş Dünyası Platformuna davet ettiler.